SPOR-Eğer Ferrari giderse!..

BEŞİKTAŞ-Eğer Ferrari giderse!..Beşiktaş transfer komitesi üyesi Cengiz Zülfikaroğlu, Kartal’ın transfer rotasını açıkladı. Yönetici Cengiz Zülfikaroğlu, İtalyan stoperin ayrılması halinde planlarını anlatıp
“Egemen’i aldık. Sırada Samsunlu Kemal var. Tomas Sivok’la da tekrar anlaşabiliriz” dedi. Yeni sezon öncesi şu ana kadar kadrosuna tam 5 futbolcu katan (Egemen, Mustafa, Veli, Tanju, Burak) iç transferde Ekrem ile mukavele uzatan Fernandes’in de bonservisini alan Beşiktaş’ta yabancı stoper durumu Ferrari’ye bağlı. Transfer çalışmaları hakkında bilgi veren futbol komitesi üyesi Cengiz Zülfikaroğlu “Hocamızın istediği isimleri almaya çalışıyoruz. Egemen önemli bir transfer. Şimdi sırada Samsunsporlu Kemal var. İstenilen rakamı düşürmeye çalışıyoruz. Onu da bitirmek istiyoruz. Eğer Ferrari giderse buraya yabancı bir oyuncu alabiliriz” dedi.

BOBO’YA TAVİZ YOK
Zülfikaroğlu, Tomas Sivok’un da hocanın raporu doğrultusunda kaldığını ve bir aksilik olmazsa kendisiyle yeni sözleşme yapacaklarını söyledi. Bu arada yönetimin teklifini sunduğu ve taviz vermediği Bobo’nun büyük oranda başka bir kulübe gideceği öğrenildi.

HT SPOR