SPOR-Beşiktaş’a Şan Ökten müjdesi

BEŞİKTAŞ-Siyah-beyazlı kulüp Fulya için imar iznini aldı ve “Adalı ailesi olarak Şan Ökten Tesisleri’ni Beşiktaş’a hediye edeceğiz” diyen Serdal Adalı’nın yapacaklarını beklemeye başladı. Beşiktaş’a İstanbul
Büyükşehir Belediyesi’nden müjdeli haber… Fulya’da altyapının kullandığı, ancak bakımsızlıktan atıl vaziyette duran Şan Ökten Tesisleri için Belediye’den siyahbeyazlı kulübe imar izni çıktı. 6 bin 500 metrekareye 7 kat izin verilmesiyle Şan Ökten Tesisleri’ne kulüp binası ya da divan lokali yapılmasının yolu açılmış oldu. Anakent’in ardından Beşiktaş Belediyesi de projeyi tasdik edecek ve heyecanla beklenen Fulya’daki inşaatın başlanmasına engel bir durum kalmayacak.

HEYECAN DORUKTA
Camiada gözler Beşiktaş Futbol Komitesi başkanlığını da yapan yönetici Serdal Adalı’ya çevrildi. Adalı, yönetime girerken dünya yıldızlarıyla birlikte Şan Ökten Tesisleri’ne büyük sözler vermişti. Q7, Guti ve Simao ile transfer sözünü tutan Serdal Adalı, imar izni çıkan Fulya için de harekete geçmeye hazırlanıyor.

2.5 MİLYON DOLAR MALİYET
Fulya’nın yeniden yapılmasının yaklaşık 2.5 milyon Dolar’ı bulacağı hesaplanırken, seçim öncesi, “Adalı ailesi olarak Şan Ökten Tesisleri’ni Beşiktaş’a hediye edeceğiz” diyen siyah-beyazlı yöneticinin bütün maliyeti üstlenip üstlenmeyeceği ve bu konuda yapacakları merak konusu. Ancak bir gerçek var ki 7 katlı, 6 bin 500 metrekareyi bulan alanın inşaatına en kısa sürede başlanacak. Yeniden yapılacak Fulya Şan Ökten, modernlikte Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’ni aratmayacak.