SPOR-Transfere farklı çözüm

BEŞİKTAŞ-Forlan transferini sonuçlandıramayan Beşiktaş yönetimi, Almeida ve Mustafa Pektemek’in alternatifi olacak bir yabancı forvet için girişimlerini sürdürüyor. Özellikle İspanya, Portekiz ve Brezilya’da
araştırmalarını yoğunlaştıran siyah-beyazlılar, önceliği Atletico Madrid forması giyen Diego Costa’ya verdi. 22 yaşındaki oyuncu için bu hafta temaslar hızlandırılacak. Yönetimin, Costa transferini bitirmek için Almeida’yı getirirken kullandığı yöntemi uygulayacağı öğrenildi. 6 milyon euro bonservis bedeli istenen Brezilyalı golcü futbolcu, menajer Jorge Mendes’in yönettiği fon devreye sokularak alınmaya çalışılacak.

‘BEŞİKTAŞ İLE GÖRÜŞÜYORUM’
Bu konudaki çalışmaların bitmek üzere olduğu ise Costa’nın bizzat kendisi tarafından yapılan açıklamada ortaya çıktı. Beşiktaş ile görüşmelerinin devam ettiğini vurgulayan golcü futbolcu, “Türkiye’ye gitmek mi? Neden olmasın? Ben her türlü öneriye açığım. Yeter ki şartlarda anlaşılsın” ifadesini kullanarak konuya açıklık getirdi. Guti hayranı da olduğu bilinen Diego Costa’yı teknik direktörünün de takımda istememesi bu transferin olumlu sonuçlanabilme ihtimalini bir hayli artırıyor.

(Fotomaç)