SPOR-Yarım kalan borç!..

BEŞİKTAŞ-Transferin gözde isimlerinden İstanbul Büyükşehir Belediyespor’un başarılı futbolcusu İbrahim Akın, geleceği hakkında ilk kez konuştu. Beşiktaş’a karşı yarım kalan bir borcu olduğunu vurgulayan
Akın, “Beşiktaş’ta oynamaktan onur duyarım. Ben her zaman Beşiktaş’lıydım ve hep öyle kalacağım. Sonuçta orada İbrahim Akın oldum. Beşiktaş taraftarına ve Beşiktaş Kulübüne yarım kalan bir borcum olduğunu düşünüyorum. Çünkü Beşiktaş taraftarı bana her zaman sahip çıktı. Bu yüzden yarım kalan borcumu tamamlamak isterim. Şuan da Beşiktaş kulübü ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi görüşme aşamasındalar. Kulübüm ile anlaşıldığı taktirde seve seve Beşiktaş’a gelirim. Hedefim Beşiktaş’a gelip yarım kalan bir borcu tamamlamak ve şampiyonluklar yaşamak. Tarafara olan borcumu ödemek istiyorum.” dedi.

Haber1903’e yaptığı açıklamada Akın, şunları söyledi:

BEŞİKTAŞ TARAFTARININ KARŞISINDA ETKİLENİYORUM

Beşiktaş taraftarının karşısında etkilendiğini dile getiren başarılı futbolcu İbrahim Akın, ” Ziraat Türkiye Kupası finalinde sahaya çıkınca her zaman hissettiğim duyguları hissettim. Ben Beşiktaş maçlarında enerji boşalmasına uğruyorum. Bitkin bir hal alıyorum. Çünkü orada İbrahim Akın oldum. Duygusal bir insan olduğum için Beşiktaş taraftarının karşısına çıkınca etkileniyorum. İşim gereği para kazandığım bir kulübe hizmet etmek zorundayım. Onun içinde gol attığımda gerektiği kadar seviniyorum. ” diyerek sözlerini tamamladı.