SPOR-Rüştü: Kolay sandı

BEŞİKTAŞ-Rüştü: “Guti Türkiye Ligi’ni kolay sandı.. Ancak öyle değil. Bu sene verimli olamadı… Beşiktaş’ın tecrübeli file bekçisi Rüştü Reçber, bu sene takım olamadıklarını belirtirken, seneye ise tüm camiayı mutlu edecek sonuçları alacaklarına dair söz verdi. Radyospor’a açıklama yapan 37 yaşındaki eldiven, şöyle konuştu:

“Çok kaliteli ve tecrübeli oyunculara sahibiz ama daha iyi olabilmemiz adına transferin şart olduğu ortada. Forlan büyük transfer olur, ve gelirse çok fayda sağlar. Beşiktaş şu an istediği futbolcuyu alabilecek bir takım. Umarım, Forlan ya da onun kalitesinde oyuncular alırız.

Tayfur Hoca’yla ben F.Bahçe ve Milli Takım’da yan yana oynadık. Ayrıca karşılıklı da oynadık. Şimdi kendisi teknik direktör olarak kupa kazandı. Onun adına en çok mutlu olanların başında geliyorum. Hatta en çok mutlu olan benim ve futbolcular adına şunu söyleyebilirim, biz kendisinin her zaman yanımızda olmasını isteriz.

‘HAMİT REAL’E GİDER’
Guti’nin Türkiye Ligi’ni kolay sandığını zannediyorum. Oysa burası hiç kolay değildir. Ancak takıma katkı sağlamak için çok çaba sarfettiğini de biliyorum. Belki bu sene tam verim vermedi. Zaman zaman sakatlık yaşadı. Burada özel yaşantıya saygı Avrupa’daki gibi olmadığı için sıkıntı çekti. Ama kalırsa gelecek sezon çok faydalı olacak. Burada çok mutlu.

Nuri Şahin çok büyük iş başardı. Kendisiyle konuştum ve ona ‘Ne olursa olsun 6 yılını orada geçir’ dedim. Onunla gurur duyuyorum. Bence Hamit de Real Madrid’e gidecek. Uzun süredir onu izliyorlar ve çıkan haberler asparagas değildir. Transfer olursa çok mutlu olurum. Artık dünya devlerinde bizim futbolcularımız var.“

‘G.Saray’a gitmedim çünkü…’
Sezon başında G.Saray’dan teklif aldığını söyleyen Rüştü, bu öneriyi neden reddettiğini şöyle açıkladı: “Sezon başında forma şansı bulamıyordum. G.Saray’dan teklif geldi. Fakat Beşiktaş’a imza atarken

VATAN