SPOR-Beşiktaş’a bonus puan

BEŞİKTAŞ-Beşiktaşlı taraftarların kullanması için hazırlanan ”BJK Bonus Card”ın tanıtımı yapıldı. Swissotel’de gerçekleştirilen tanıtım toplantısına Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, yöneticiler Fahrettin Curoğlu, Metin Keçeli, Ertunç Soğancıoğlu, Ahmet Akpınar, Engin Baltacı, teknik direktör Tayfur Havutçu, futbolcular Fabian Ernst, Ersan Adem Gülüm ve Necip Uysal ile Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş ve Garanti Ödeme Sistemleri Genel Müdürü Mehmet Sezgin katıldı.
Kulüp başkanı Yıldırım Demirören, bugün Beşiktaş tarihinde yine önemli bir çalışmaya imza attıklarını söyledi. Demirören, BJK Bonus Card’ı taraftarın hizmetine sunduklarını ifade ederek, ”Bunun diğer kartlardan farkı yok. Tek farkı kulübe ek gelir getirmesi” dedi.

Başkan Demirören, 5 yıllık anlaşma yaptıklarını belirterek, ”Hedefimiz daha uzun çalışmak. Kartın hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.
Kulüplerin büyük bir ekonominin içinde olduğunu anlatan Yıldırım Demirören, şunları söyledi: ”Ancak sponsorların desteğiyle gelirlerini daha da yukarı çekebiliyor. Futbol geliri maalesef futbolun içinde kalmıyor. BJK Bonus Card’ı da sonuçta kulüp kazandığı için taraftarların alması lazım. Hayat Beşiktaş, Beşiktaş hayatsa, herkesin buna sahip çıkması lazım.” Demirören, nakitsiz yaşamın doğru olduğuna inandığını anlatarak, şöyle konuştu: ”ABD’de nakitsiz yaşanıyor. Hükümetler herkesi kontrol ediyor. Bizim kontrol etmemize gerek kalmadan nakitsiz yaşamın doğru olduğuna inanıyorum. Bu kart, uzun vadeli kullanımda belki de taraftarın kombine kartı haline gelecek. Üç büyüğün marka değerinin bir araya gelip ortak menfaat sağlaması lazım. Sponsorların gelişi Beşiktaş’ın gücü için çok önemli. Büyük firmalarla bir araya gelmek Beşiktaş’ın gücünü gösteren bir ibredir. Türkiye tarihinde bir ilki yaptık. 75 milyon dolar Beşiktaş’ın nerelere geldiğini gösteren bir unsurdur. Bankaların güvenini kazanmak önemli. Biz başkanlar ve işadamları her zaman daha iyisini isteriz. İnşallah BJK Bonus Card sayı olarak daha yukarıya çıkar.”