SPOR-Beşiktaş’ta kupa sevinci

BEŞİKTAŞ-Hentbol Takımı, Türkiye Kupası Şampiyonluğunu büyük bir coşkuyla kutladı. Konya Selçuklu Belediyesi Spor Salonu’nda Maliye Milli Piyango’yu 38-26 mağlup ederek Türkiye Kupası’nın sahibi olan siyah-beyazlılar, karşılaşmanın bitiminin ardından salonda kupanın coşkusunu yaşadı. Tribünlerdeki taraftarların alkışlar ve tezahüratlarla desteklediği Beşiktaş, kupasını Hentbol Federasyonu Başkanı Bilal Eyüboğlu’ndan aldı… Başarılı Antrenör Müfit Arın, sevincini internet sitesi ile paylaştı: “9 aylık bir çalışmanın ikinci ürününü aldık. Sezon başında Süper Kupa’yı kazanmıştık. Şimdi de Türkiye Kupası’nı kazandık. Verdiğimiz sözleri yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. İnşallah ligi de şampiyon tamamlayarak bu sezona ait 3. kupayı da müzemize taşımış olacağız. Tüm oyuncularımı bu başarılarından ötürü kutluyorum.”

Yardımcı Antrenör İlker Şentürk ile oyuncular Tolga Özbahar, Yılmaz Özgür ve Oğuzhan Büyük ise şunları söylediler:

İlker Şentürk: Sezon başında verdiğimiz kupa sözlerimizin iki tanesini yerine getirdik. Sonuncusu olan Süper Lig şampiyonluğuna da emin adımlarla yürüyoruz. Türkiye Kupası’nı camiamıza armağan ediyoruz.

Tolga Özbahar: İlk Türkiye Kupası şampiyonluğumu Beşiktaş’ta yaşadığım için bu kupanın benim için ayrıca bir özelliği var. Çok iyi bir maç çıkardık. Bundan sonra önümüzde play-off’lar var. Oradaki maçlarımızı da kazanıp sezonu da şampiyon olarak tamamlamak istiyoruz.

Yılmaz Özgür: Kupalarımıza bir kupa daha ekledik. Emeği geçen tüm arkadaşlarımı kutluyorum. Önümüzde bir kupa daha var. İnşallah onu da kazanıp sezonu şampiyon olarak tamamlamak istiyoruz.

Oğuzhan Büyük: Bugün çok iyi bir maç çıkardık. Play-off serisindeki maçlarımızı da kazanıp sezonu 3 kupa ile tamamlamak istiyoruz. Camiamıza hayırlı olsun.