SPOR-Beşiktaş kupayı istiyor

BEŞİKTAŞ-Hentbol Takımı, yarın Konya’da Maliye Milli Piyango ile oynayacağı Türkiye Kupası finalini kazanarak İstanbul’a kupayla dönmek istiyor. Bugün sabah saatlerinde Konya’ya giden siyah-beyazlılarda sakat oyuncu bulunmuyor. Yardımcı Antrenör İlker Şentürk, Beşiktaş’ın durumunun çok iyi olduğunu ve morallerinin çok yüksek olduğunu söyledi. Şentürk, “Sezon başında iki hedefle yola çıktık. Birinci hedefimizi yarın gerçekleştirip Türkiye Kupası’nı kazanmak istiyoruz. Daha sonra ise hedefimiz Süper Lig Şampiyonluğu… İnşallah bu iki hedefimizi de gerçekleştirip camiamızı ve taraftarlarımızı sevindireceğiz” dedi.

Oyuncular Gökhan Aksu ile İbrahim Demir ise duygularını şu sözlerle ifade ettiler:

Gökhan Aksu: “Sezon başında hedeflerimizden birisi de Türkiye Kupası’ydı… Sezon başında Süper Kupa’yı kazandık ve lige iyi başladık. Önce Türkiye Kupası’nı kazanıp ardından da lig şampiyonu olarak başarılarımızı taçlandırmak istiyoruz. Taraftarlarımız hiçbir zaman bizi yalnız bırakmıyorlar. Burada da gerekli organizasyonu kendi aralarında yaptıklarını ve yarın tribünde büyük destek vereceklerini düşünüyorum. Konya’ya uzun zamandır gelemedik. İnşallah onlara keyifli bir hentbol ve kupa sevinci yaşatırız.”

İbrahim Demir: “Türkiye Kupası finali tek maç üzerinden oynanacak. Bu maçı çok ciddiye alıyoruz. Sahaya çıkacağız ve en iyi oyunumuzu sergileyeceğiz. İstanbul’a kupayla dönmek istiyoruz. İyi savunma ve iyi hücumla bu işi bitiririz. Maliye Milli Piyango, anı zamanda play-off’ta da rakibimiz. Taraftarlarımızı maça bekliyoruz. Bizi yalnız bırakmayacaklarına eminiz.” Beşiktaş – Maliye Milli Piyango Türkiye Kupası final karşılaşması, Konya Selçuklu Belediyesi Spor Salonu’nda saat 18.00’da oynayacak.