SPOR-“Demir darbe”

BEŞİKTAŞ-Basında öne çıkan Beşiktaş haberleri… “Kupada umut az”, Demir “darbe” Konyaspor maçının ardından gazeteci Turgay Demir’in üzerine yürüyen Nihat Kahveci topun ağzında. Kartal’ın en büyük sıkıntısı sakatlıklar ve umut az. Siyah-beyazlıların transfer listesinde Cenk Tosun ve Emre Güngör var…

SABAH
“Topun ağzında” Nihat sahada tartıştığı Quaresma ile soyunma odasında küfürleşti. Beşiktaş yönetimi Nihat’ı göndermeyi düşünüyor. Nihat ile Quaresma Konya maçının ardından soyunma odasında tartıştı, Nihat, “Sen kendini ne zannediyorsun! Her istediğini yapabileceğini mi düşünüyorsun? İdmanlarda gençlere tekme atıyorsun, maçta pas vermiyorsun” dedi. Küfürleşen ikili Ouaresma’nın röportaj odasına götürülmesiyle ayrıldılar.

“Umut az” Ligde derbi ve kupa finali öncesi Beşiktaş’ın en büyük sıkıntısı sakatlıklar. Almeida’nın durumu ise oldukça umutsuz.

Ernst: Derbide yok. Kupa finaline ise yetişeceği açıklandı.
Bobo: Galatasaray maçına yetişiyor. Çarşamba idmanlara başlayacak.
Nobre: Büyük ihtimalle sezonu kapattı. Belki Bursa maçına yetişecek.
Guti: Galatasaray derbisinde oynamaya hazır.
Almeida: Teknik heyetin en çok önemsediği isim, Galatasaray ve Kayseri maçlarında kesin yok. Kupaya yetiştirilmeye çalışılıyor ama zor görünüyor.

HABERTÜRK/HT SPOR

“Demir darbe” 7 yıl sonra döndüğü Beşiktaş’ta bekleneni veremeyen Nihat Kahveci kendi ipini çekti. Başkan Demirören’in, Konya maçında Quaresma ile atışmasını soyunma odasına taşıyan, sonra gazeteci Turgay Demir’e saldırmaya teşebbüs eden futbolcunun sözleşmesinin fesh edilmesini istediği öğrenildi.

“Bir kalem daha kırılıyor” Disiplinden asla taviz vermeyen ve İbrahim Üzülmez’i gönderen Beşiktaş yönetimi, önce sahada Quaresma’nın üzerine yürüyen sonra da gazeteci Turgay Demir’e saldıran Nihat’la yolları ayırıyor.

FANATİK
“İşte Kartal’ın alışveriş listesi” Beşiktaş yönetimi, yeni sezon için transfer edilecek yerli oyuncuları belirledi. Listenin başında Gaziantepspor’dan Cenk Tosun ile Emre Güngör var. Hamit Altıntop için de görüşmeler devam ediyor.

“Nihat nasıl çıldırdı?” Beşiktaş’ı adım adım takip eden Orhan Yıldırım yazdı: Hani derler ya elimizde büyüdü diye, Nihat da öyle… Ama onu anlamak için geçmişe dönmek gerek. Nihat’ı kaybetmek kolay, en iyisi onu anlamaya çalışmak ve destekleyip kazanmak.

MİLLİYET
“Her şey para değil” Nihat Kahveci, haklıyken haksız duruma düştüğünü söyledi, “Performansımla ilgili her türlü eleştiriyi yapabilirler. Ama iş paraya gelince herkes bir dakika duracak. Benim için önce Beşiktaş var” diye konuştu.

AKŞAM
“Nihat’ın bileti kesildi” Beşiktaş yönetimi, spor yazarı Turgay Demir’e saldıran golcüye kapıyı gösterdi. Siyah-Beyazlı yönetim, yılda 2.5 milyon lira kazanan ‘Beşiktaş’ın çocuğunun’ sözleşmesini sezon sonunda feshedecek.

“Quaresma bunu hep yapar” Portekiz basını, kavgada Quaresma’yı suçlu buldu: “Quaresma, oynadığı takımlarda kendisini herkesten üstün görüyor. Yine bu yüzden arkadaşıyla kavga etti.”