SPOR-Akatlar’da şampiyonluk coşkusu

BEŞİKTAŞ-Andre Vergauwen Kupası’nın sahibi olan Beşiktaş Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, karşılaşmanın ardından büyük sevinç yaşadı. BJK Cola Turka Arena’da oynanan karşılaşmanın sona ermesiyle birlikte oyuncular ve teknik heyet birbirilerine sarılarak şampiyonluğu kutladı. Karşılaşmanın ardından düzenlenen törenle siyah-beyazlılar şampiyonluk kupasını kaldırdı. Beşiktaş’a kupasını Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Mustafa Gülpınar verirken, oyuncuların madalyalarını Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Akpınar ve Şeref Yalçın taktı. Dereceye giren tüm takımların ödülünü aldığı törende, organizasyona yaptığı katkılardan dolayı GSGM İl Müdürü Tamer Taşpınar’a plaketini Amatör Şubelerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Şeref Yalçın verdi. Hukuk İşlerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üye Ahmet Akpınar, Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Mustafa Gülpınar’a plaketini verirken, Revna Demirören, sponsor DG Farma Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Orhun’a plaketini takdim etti. Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı Genel Menajeri Erdem Göksel ise IWBF sorumlusu Nevin Ergün’e katkılarından dolayı bir plaket hediye etti.

IWBF Delagasyon yetkilileri Dirk Coasser, Jean Berteling ve Ron Coppenrath’ın ödüllerini de Revna Demirören, Eren Adalı ve Gülnaz Keçeli verdi.

Turnuvanın en değerli oyuncusu seçilen Cem Gezinci’ye ödülü Amatör Şubelerden Sorumlu Yönetim Kurul Üye Necip Sever tarafından verilirken, en skorer oyuncu olan Köln 99ers’ten Patrick Andersson ise ödülünü Kulüp Derneği Genel Koordinatörü Levent Çifter’in elinden aldı.