SPOR-Ersan Gülüm: ‘Bedava gelirim!’

BEŞİKTAŞ- Bonservisi Adanaspor’da olan genç stoper sezon sonu için “Benim gönlümde Beşiktaş var. Eğer kulüpler anlaşamazsa Fenerbahçe ve G.Saray’a gitmem. Sözleşmem bitene kadar Adanaspor’da kalırım sonra bedelsiz Kartal’a dönerim” dedi.

Ziraat Türkiye Kupası’nda finale kalan Beşiktaş’ta Ersan Gülüm konusunda kulüpler arası soğuk savaşlar yaşanıyor. Peki bu konuda Ersan Gülüm ne düşünüyor? Asıl önemli olan da futbolcunun görüşü bir anlamda. Geçtiğimiz günlerde Adanaspor Kulübü Başkanı Bayram Akgül “Beşiktaş Ersan’ı alamaz. Gerekirse gelir tekrar bizde oynar” demişti. Bizde Siyah-Beyazlılar’ın sezon sonuna kadar kiralık aldığı genç stoperin durumunu kendisine sorduk. Söyledikleri ise bir hayli ilginçti.

Şu anda Beşiktaş ile Adanaspor’un anlaşamamasının kendisini rahatsız ettiğini belirten Ersan şunları söyledi:

“GERÇEKTEN ÇOK YAZIK”
“Adanaspor’da oynarken Bayram başkan ile görüştük ve ben sözleşmemi şartsız uzattım. Amacım bir yere giderken kulübün de para kazanmasaydı. Ama gelinen nokta beni üzüyor. Başkan beni Beşiktaş’ın alamayacağını söylüyormuş. Böyle bir şey varsa çok yazık. Beşiktaş’tan başka hiçbir yerde oynamam. Fenerbahçe ve Galatasaray’a gitmem. Eğer beni Beşiktaş’a satmazlarsa giderim Adanaspor da sözleşmemin bitimine kadar oynarım. Sonra da bedava Beşiktaş’a dönerim”

KARTAL’IN SON FİYATI 4 MİLYON EURO
Beşiktaş futbol komitesi başkanı Serdal Adalı, dengeleri bozmamak adına Ersan için istenen paraları kesinlikle vermeyeceklerini söylerken buna rağmen genç futbolcu için kesenin ağzının açıldığı ortaya çıktı. Adanaspor Başkanı Bayram Akgül istedikleri para konusunda hiçbir ipucu vermezken bonservis ücretinin 7 milyon Euro olduğu ifade ediliyor. Adana cephesinde bu rakamlar konuşulurken Beşiktaş’ın Ersan için son olarak 4 milyon Euro’yu gözden çıkardığı belirtiliyor.

HTSPOR