SPOR-Kupa maçında muhtemel 11…

BEŞİKTAŞ-Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında Gaziantepspor ile yarın deplasmanda karşılaşacak olan Beşiktaş, mücadelenin hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla tamamladı. Siyah Beyazlı takım saat 17.00’da Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan özel bir uçak ile Gaziantep’e hareket etti.

Beşiktaş yarın oynayacağı karşılaşma ile bu sezon Gaziantepspor karşısına üçüncü kez çıkmış olacak. Spor Toto Süper Lig’in ilk yarısında Beşiktaş’ın cezası nedeniyle Antalya’da seyircisiz oynanan maç 1-1’lik eşitlik ile sona ermişti. Ziraat Türkiye Kupası ilk maçında da Siyah Beyazlılar rakibini 3-0 mağlup etmişti. Beşiktaş yarın oynayacağı karşılaşma dışında Gaziantepspor ile ligin son haftasında da karşı karşıya gelecek ve sezonu 4 Gaziantepspor maçı ile tamamlamış olacak.

Siyah Beyazlı takımda sakatlıkları bulunan Ferrari, Guti ve Ersan yarınki karşılaşmada forma giyemeyecekler. Tedavileri tamamlanan Quaresma ve Ekrem ise takımdaki yerlerini alabilecekler. Öte yandan Beşiktaş’ta 3-0’lık ilk maçın rövanşı öncesi kart cezalısı veya sarı kart ceza sınırında olan futbolcu bulunmuyor. Teknik direktör Tayfur Havutçu’nun yarın Gaziantepspor karşısına takımını şu ilk 11 ile sahaya sürmesi bekleniyor. Rüştü, Ekrem, İbrahim Toraman, Sivok, İsmail, Ernst, Necip, Hilbert, Simao, Quaresma ve Almeida.