SPOR-Hedefe kilitlendiler

BEŞİKTAŞ-Coca Cola Akademi Ligi Marmara Grubu’nu lider tamamlayarak Türkiye Şampiyonası’na gitmeye hak kazanan U-15 Akademi Takımı, ilk maçını bugün oynuyor. 8 takımın yer aldığı Türkiye Şampiyonası’nda 4’erli iki grup bulunuyor. Tek maçlı lig usulüne göre oynanacak karşılaşmaların ardından grubunu ilk sırada bitiren iki takım finalde kupayı kazanmak için karşı karşıya gelecek.

Siyah-beyazlılar, B Grubu’nda Trabzonspor, Adana Demirspor ve Tarsus İdman Yurdu’yla finale yükselmek için mücadele edecek. A Grubu’nda ise Fenerbahçe, Altay, Bugsaşspor ve 1461 Trabzonspor finale yükselmek için karşılaşacaklar.

Coca-Cola Akademi Ligi Türkiye Şampiyonası’nın finaline yükselen iki takım daha sonra Nike Premier Cup’ın finalistleriyle U-15 Süper Finali’nde karşı karşıya gelecek. Süper Finaller sonunda şampiyonluk kazanan takım ise Nike Premier Cup Avrupa Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecek.

U-15 Akademi Takımı, ilk maçını bugün saat 16.00’da Trabzonspor ile Antalya Topkapı Palace Spor Tesisleri’nde oynayacak.

Siyah-beyazlıların maç programı şöyle:

13 Nisan Çarşamba
16.00 Beşiktaş-Trabzonspor

14 Nisan Perşembe
16.00 Adana Demirspor-Beşiktaş

16 Nisan Cumartesi
18.00 Tarsus İdman Yurdu-Beşiktaş