SPOR-Bilgili’den Quaresma’ya ödül

BEŞİKTAŞ-Bilgi Üniversitesi bünyesindeki Bilgili Kartallar’ın düzenlediği ödül töreninde siyah-beyaz coşku vardı. Bilgi Üniversitesi bünyesindeki öğrenci kulüplerinden biri olan Bilgili Kartallar’ın organize ettiği tören Bilgi Üniversitesi’nin Dolapdere Kampüsü’nde gerçekleştirildi.

Ödül törenine Futbol Komitesi Başkanı ve Asbaşkan Serdal Adalı, Futbol Komitesi Üyesi Cengiz Zülfikaroğlu, Kadın, Aile ve Çocuk İstişare Heyeti’nin başında bulunan Revna Demirören, Revna Demirören’in annesi Tülay Ulusoy ve kızı Yelda, Portekizli yıldız Ricardo Quaresma, Beşiktaşlı kimlikleriyle tanınan ses sanatçısı Feridun Düzağaç, gazeteci Rıdvan Akar katıldı.

Törende Serdal Adalı, Cengiz Zülfikaroğlu ve futbolcu Quaresma’nın yanı sıra Revna Demirören, ses sanatçısı Feridun Düzağaç, gazeteci Rıdvan Akar, BJK TV’den Esra Özgül ve Dilek Polat alanlarındaki başarılı çalışmalarından dolayı ödül aldı. Adalı ve Zülfikaroğlu ödülü birlikte aldı. Ödül töreninde konuşan Cengiz Zülfikaroğlu bu sezon istedikleri hedefe ulaşamadıklarını belirterek, ”Önümüzdeki sezon 2 kupayla üniversiteyi ziyaret edeceğiz. Serdal Adalı konuşmalarında transfer konusunda beni onurlandırıyor. İşlerin büyük payı başta başkan Demirören ve yöneticiler olmak üzere Serdal Adalı’nındır” dedi.

Kadın, Aile ve Çocuk Heyeti’nin başında bulunan Revna Demirören ise kendisini ödüle layık gören üniversite öğrencilerine teşekkür ederek, ”Beşiktaş Kulübü çatısı altında kurduğumuz heyetle güzel çalışmalara imza attık. Bundan sonra da bu çalışmalara devam edeceğiz. Bu tür çalışmaların geri dönüşü oluyor. Bu ödül de bunlardan biri” diye konuştu.

Ödül töreninde en büyük ilgiyi Portekizli yıldız Quaresma gördü. Üniversiteye geldiği andan itibaren öğrencilerin coşkusuyla karşılaşan Quaresma, ödül töreninde de aynı ilgiyle karşılaştı. Portekizli oyuncu ödülünü almadan önce üniversite öğrencilerinin isteği üzerine üçlü çektirdi. Ödülünü aldıktan sonra kısa bir konuşma yapan Quaresma, şöyle konuştu: ”Ödülü almaktan dolayı teşekkür ediyorum. Bu ödül benim için önemliydi. Beşiktaşlı olmaktan ve burada bulunmaktan mutluyum.”