SPOR-Çarpıcı açıklamalar

BEŞİKTAŞ-Teknik Direktör Tayfur Havutçu, 1-0 kazandıkları Kasımpaşa maçının ardından iddialı açıklamalar yaptı: “Basında çıkan ‘Beşiktaş hoca arıyor’ haberleri beni etkilemiyor. Önümüzde 2 hedef var. İlki kupa, öbürü ligi iyi yerlerde bitirebilmek. Şu an istediğimiz şekilde gidiyor. Ancak ben takımın başında kalırım. Kendime güveniyorum. Maç istediğimiz gibi gelişti. Kasımpaşa ümit tazelemişti. Zor olacağını biliyorduk. İstediğimiz golü bulduk. Bu tür maçlarda 2’yi bulunca daha rahatlıyorsunuz. Ama biz bulamadık. Sonlarda onların bazı pozisyonları vardı. Bu haftalarda önemli olan 3 puanı almak.

Nihat uzun bir sakatlık geçirdi. Hazırlayıp ilerleyen haftalarda kullanacağım. Q7’ye en ufak bir şey hissettiğinde haber vermesini söyledim. O da söyleyince çıkarttım.”

‘Daha yeni geldim neden gideyim?’

BEŞİKTAŞ’A galibiyeti getiren golü atan Almeida, ‘Gidecek mi, kalacak mı?’ söylentilerine noktayı koydu. İstanbul’da mutlu olduğunu belirten tecrübeli forvet, “Benim devam eden kontratım var. Yeni geldim. ‘Gitmek istiyor’ diye çeşitli dedikodular çıkıyorsa bunlar mantıklı değil. Mutluyum, olmasam gelmeyi kabul etmezdim. Atacağım gollerle takımıma katkı yapacağım” dedi.