SPOR-Guti’nin bileti kesildi!

BEŞİKTAŞ-Başkan Yıldırım Demirören, Tayfur Havutçu’nun uzattığı eli geri çeviren İspanyol yıldızı sezon sonu gönderme kararı aldı. Son haftalardaki mutsuzluğu yüzünden okunan Guti, en yakın arkadaşı olan Ersan Gülüm’e Türkiye’den ayrılmak istediğini söyledi. Brezilya basını ise Ronaldo’nun, eski takım arkadaşı Guti’yi Corinthians’a çağırdığını ve olumlu yanıt aldığını iddia etti.

Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinin ilk maçında Gaziantepspor’u İnönü Stadı’nda 3-0 yenerek camiayı sevince boğan Beşiktaş’ta, Başkan Yıldırım Demirören’in Guti’ye çok sinirlendiği bildirildi.
Karşılaşmanın 58. dakikasında oyundan çıkan İspanyol oyuncunun, Teknik Direktör Tayfur Havutçu’nun uzattığı ele karşılık vermemesine kızan Demirören’in, Türkiye’ye getirmek için günlerce uğraştığı bu oyuncuyu sezon sonunda kesinlikle göndereceği iddia edildi.
Kupa maçındaki performansıyla da eleştirilen yıldız oyuncunun böyle bir tepki verdiği anda, protokol tribünündeki yöneticilerin ayağa kalkarak “Bu oyuncuyu mu önümüzdeki sezon takımda tutacağız. Kimse Beşiktaş’tan büyük değildir” şeklinde tepki gösterdikleri öğrenildi.
Son haftalardaki mutsuzluğu yüzünden okunan Guti’nin, takım içerisindeki en yakın arkadaşı olan Ersan Gülüm’e de, Türkiye’ye alışamadığını ve İspanya’ya geri dönmek istediğini söylediği belirtildi. Hem İspanya’dan hem de ABD’den teklifler alan İspanyol oyuncunun gitmesine artık sıcak bakan Beşiktaş Yönetimi, bu oyuncunun bonservisinden para kazanmanın da hesabını yapıyor. (Milliyet)

MİLLİYET