SPOR-Ersan pişmanlığı!

BEŞİKTAŞ-Beşiktaş Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı’nın Ersan Gülüm transferinde bir hata yaptığı ve bu yüzden pişman olduğu öğrenildi. Transferde gösterdiği başarısıyla Beşiktaş taraftarının gönlünü kazanan Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı’nın Ersan Gülüm’de hata yaptığı ortaya çıktı.

Milliyet Gazetesi’nin haberine göre; Siyah-beyazlı idarecinin, Ersan’ın kiralandığı dönemde, Adanaspor Yönetimi’nin opsiyon önerisini kabul etmediği, bundan dolayı pişmanlık içinde olduğu bildirildi.

Yaklaşık 2 milyon euro bonservis bedeliyle satış opsiyonu koymak isteyen turuncu-beyazlıların bu teklifine soğuk bakan Beşiktaşlı idarecinin, Ersan için istenen yüksek bonservis bedeli nedeniyle bu transferi rafa kaldıracağı iddia edildi.

Fenerbahçe’nin de araya girmesi nedeniyle, genç oyuncunun bonservisinin 7 milyon euroya kadar ulaştığı, Adanaspor’un bu tutumuna bozulan Serdal Adalı’nın, hem maddi nedenlerden hem de Ersan’ın gece hayatından dolayı bu oyuncunun transferine soğuk baktığı belirtildi.

Önceki günkü BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde hem yönetimden, hem de teknik heyetten gece gezmeleri nedeniyle azarlanan Ersan Gülüm’ün ise Fenerbahçe’ye gitmek istemediği, Adanaspor Yönetimi’ne ise bu konuda baskı yaptığı vurgulandı.

ERSAN GÜLÜM’ÜN 2010-11 KARNESİ

Maç Süre Gol
Lig 10 883 –
Kupa 5 360 –
Avrupa 4 254 –