SPOR-Seyircisiz kupa maçında rakip Gaziantepspor

BEŞİKTAŞ-Siyah-Beyazılar, Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında yarın Gaziantepspor’u konuk edecek. Fiyapı İnönü Stadı’nda saat 20.00’de başlayacak mücadeleyi Bülent Yıldırım yönetecek. Ziraat Türkiye Kupası’na Mersin İdmanyurdu’yla play-off’ta karşılaşarak başlayan ve rakibini 3-0 yenerek gruplara kalan siyah-beyazlılar, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Trabzonspor, Konya Torku Şekerspor ve Manisaspor’un yer aldığı grubu 3 galibiyet, 1 mağlubiyetle tamamladı. Topladığı 9 puanla lider olarak çeyrek finale yükselen Beşiktaş, bu turda gruptaki tek mağlubiyetini aldığı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’la eşleşti. İstanbul’da oynanan ilk maçta rakibini 5-0, deplasmanda da 3-0 yenen Beşiktaş bu sonuçların ardından Gaziantepspor’la yarı finalde eşleşti.

Galatasaray, Beypazarı Şekerspor, MP Antalyaspor ve Denizlispor’un yer aldığı A Grubu’ndan 3 galibiyet, 1 beraberlikle çeyrek finale çıkan Gaziantepspor ise ilk maçta 3-2 yendiği Galatasaray’la ikinci maçta golsüz berabere kalarak yarı finale yükseldi.

Yarın (6 Nisan) Fiyapı İnönü Stadı’nda oynanacak seyircisiz maçın ardından iki takım 20 Nisan Çarşamba günü saat 19.00’da deplasmanda rövanş için karşı karşıya gelecek.