SPOR-Havutçu: Yenilgiyi unutun

BEŞİKTAŞ-Zor bir dönemde takımı sırtlayan Tayfur Havutçu, futbolcularına “Sivas yenilgisini unutun, G.Antep maçına odaklanın. Daha çok savaşın” dedi. Kayseri galibiyetiyle iyi bir hava yakalayan ancak Sivas yenilgisiyle moralleri sıfır olan Beşiktaş’ta teknik direktör Tayfur Havutçu, futbolcularını kupa maçına konsantre etmek için büyük çaba harcıyor. Dünkü idman öncesinde futbolcularıyla konuşan Havutçu, “Kupa bizim onurumuz. İnönü’de taraftar da olmayacak. Daha agresif olmalısınız” dedi.

Pes etmeyin

Havutçu, “Bazı futbolcular sorumluluk almaktan kaçınıyor, önümüzde tek hedef kaldı. Herkes taşın altına elini soksun. Sivas yenilgisini unutun ve G.Antep maçını düşünün. İlk maçta tur için iyi bir sonuç almamız lazım. Daha fazla koşmalıyız, iyi mücadele edip sonuna kadar savaşmalıyız” diye uyardı.

Quaresma fena hırslandı

Sivas maçının özellikle ikinci yarısında performansı düştüğü için eleştirilen Quaresma, idmanda döktürdü. Portekizli futbolcu, taktik ağırlıklı çift kale maçta Nihat ile birlikte sahanın en çalışkan ismiydi. İnönü’de taraftarların olmamasını dezavantaj olarak yorumlayan Quaresma, “Gönül isterdi ki, o muhteşem taraftarın önünde galip gelelim. Ama iyi bir skorla kazanıp galibiyeti onlara armağan edeceğiz” dedi. Bu arada Simao ile maç için iddiaya girdiği bildirilen Quaresma’nın “İlk golü ben atarım, senden de yemek yerim” dediği, Simao’nun da “Sen at, yemek kolay” dediği öğrenildi.