SPOR-Guti Galaxy’e uçacak

BEŞİKTAŞ-İspanyol yıldızın, Los Angeles Galaxy ile anlaştığı öne sürüldü.. Türkiye’de aradığı ‘futbol ortamını’ bulamadığından yakınan İspanyol’un aklını, Real Madrid’den takım arkadaşı olan İngiliz David Beckham çeldi. Sezon sonunda Beşiktaş’tan ayrılacağı iddia edilen Guti ile ilgili yeni bir söylenti ortaya atıldı. İspanyol yıldızın, ABD’nin Los Angeles Galaxy ekibiyle anlaştığı öne sürüldü. Türkiye’de beklediği ortamı bulamadığını söyleyen Guti’yi, Real Madrid’de birlikte oynadığı David Beckham’ın etkilediği ileri sürüldü.

Guti’nin transfer söylentisiyle rahatsız olan Beşiktaş, diğer yabancılar konusunda da ‘çalkantılı’ günler yaşıyor. Kiralık giden Tabata, Holosko ve Fink ile birlikte kadrosunda 13 yabancı bulunan Kartal’da, bu isimlerin takımdaki gelecekleri net değil.

İKİ YABANCI KALABİLİR
KİRALIK 3 isim ve Fernandes’in gideceği düşünülürse, geride 9 oyuncu kalıyor. Bunlardan Sivok, Ferrari ve Hilbert’i, kendi geleceği de belli olmayan Tayfur Havutçu istemiyor. Guti, Bobo, Almeida ve Simao’nun durumları belirsiz. Sadece 2 yabancı kalabilir: Q7 ve Ernst.