SPOR-Ersan’ın transferi muamma

BEŞİKTAŞ-Sezon Başında Adanaspor Kulübünden kiralanan ve sakatlığına rağmen gösterdiği performansla Beşiktaş`ta herkesin takdirinin kazanan Ersan Gülüm`ün transferi zora girdi.Yazının DevamıBaşta Fenerbahçe olmak üzere birçok kulübün talibi olduğu Ersan`ın bonservisini elinde bulunduran Adanaspor Kulübü başkanı Bayram Akgün, tüm siyah beyazlı camiayı panikleten bir açıklamaya imza attı.

FENERBAHÇE VE G.SARAY KAPIMIZI ÇALDI

Ersan`ı kesin olarak almak isteyen Beşiktaş yönetimine Akgül, ” Ben transfer için her yerde yazıldığı gibi Sayın Serdal Adalı ile değil Başkan Yıldırım Demirören`le görüşeceğim. Fenerbahçe ve Galatasaray Ersan için kapımızı çaldı ama henüz Beşiktaş gelmedi. Fenerbahçe ve Galatasaray`a da Beşiktaş`la konuşmadan sizinle görüşemem çünkü Yıldırım Demirören`e söz verdim dedim.

ERSAN`I BEŞİKTAŞ`A VERECEĞİZ DİYE BİR KURAL YOK

Önceliğim verdiğim söz gereği Beşiktaş`tır. Sezon tamamlanır, Sayın Demirören`le bir araya gelirim. Eğer anlaşma sağlanamazsa diğer teklifleri değerlendiririm. İlla ki Ersan`ı Beşiktaş`a vereceğiz diye bir kural yok. Ama yapılan teklifler Beşiktaş`ın bize önerdiği meblağdan çok daha fazla olursa Adanaspor`un menfaatlerini koruma adına Ersan`ı başka takımlara verebilirim. Bu da gayet normal” dedi.