SPOR-Beşiktaş’ta fırtınalı günler

BEŞİKTAŞ-Siyah-Beyazlılar’ı zor günler bekliyor. Avrupa için tek umudu Türkiye Kupası olan Beşiktaş’ın çarşamba günkü Gaziantep maçı öncesi belini sakatlıklar, cezalılar ve taraftarsızlık büküyor. Beşiktaş’ta fırtınalı günler kapıda… Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında çarşamba günü İnönü Stadı’nda Gaziantepspor’u ağırlayacak olan Siyah-Beyazlılar’da moraller motivasyon sıfır. Kayserispor galibiyetiyle yeniden yüzleri gülen Kartallar’ın bu havası çabuk söndü. Kupa maçı öncesi Sivasspor’u yenip hem lig dördüncülüğü için umutlanmak hem de kupa öncesi yeni bir hava yakalamak isteyen Siyah-Beyazlılar’ın, alınan yenilgi ile yüzleri asıldı.

2-Sakatlıklar can sıkıyor
Kartal’da dert bir değil ki. Umutlu gittikleri Sivas deplasmanından 3 puan kaybetmenin yanında 2 de fire vererek, ağır hasarla dönen Beşiktaş’ta sakatlar can sıkıyor. Maç öncesi ısınma idmanında sakatlanan Ferrari’nin devreyi kapattığı açıklanırken, ağrıları devam ettiği için Sivas maçında riske edilmeyen Guti oynayacak durumda. Ekrem’in ise oynaması zor. Quaresma, Almeida, Simao ve Rüştü’nün ise hafif de olsa sakatlığı var.

3-Cezalılar baş belası
Beşiktaş, bu sezon ne çektiyse sarı ve kırmızı kart gören futbolcularının çokluğundan çekti. Çarşamba günü oynanacak kupa maçında da Siyah-Beyazlılar’da bu kez de Sivok kart cezalısı olduğu için forma giyemeyecek. Önceki günkü Sivas maçında Rüştü ve Necip cezalı olduğu için oynamamıştı. Sivas’ta çift sarı karttan kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bırakan Sivok’un yokluğunda stoperde Atınç’ın oynaması bekleniyor.

4-Seyirci de olmayacak
Bir sıkıntıdan kurtulsa diğeri başlıyor Beşiktaş’ta. Avrupa’ya gidilecek en kolay kapı olarak gözüken Türkiye Kupası yarı final ilk maçında İnönü’nün kapıları taraftarlara kapalı olacak. Kayserispor maçında taraftarların ettiği küfürlü tezahürat nedeniyle 1 maç seyircisiz oynayacak olan Beşiktaş, cezasını çarşamba günü G.Antep maçında çekecek. Moralsiz, sakatı ve cezalısı olan Beşiktaş, şimdi de 12. adamından yoksun olarak İnönü’de kupa mücadelesi verecek.

FOTOSPOR