SPOR-10. darbe Sivasspor’dan

BEŞİKTAŞ-Schuster’in ardından takımın başına geçen Tayfur Havutçu ilk yenilgisini aldı. 10. darbe Sivas’tan. Ferrari yine su kaynattı! Siyah-beyazlılar son 30 yılda en çok mağlubiyet gördüğü sezonu yaşıyor. İşkence çetesi, ‘cihan’ kulübü. Basında öne çıkan Beşiktaş haberleri…

HÜRRİYET
“10. darbe Sivasspor’dan” Zor günler yaşayan Beşiktaş kümede kalma savaşı veren Yiğidolar’a da boyun eğdi. Guti’siz Kartal, Yigidolar önünde dümeni bozuk bir gemi gibiydi. Yakaladığı nadir pozisyonlarda, kiraya verdiği kaleci Korcan’ı geçemeyen siyah-beyazlılar, 65’te Sivok atılınca iyice dağıldı. Tüm gücüyle bastıran Sivas, 90+2’de Cihan’la zafere ulaştı.

“Ferrari yine su kaynattı” İtalyan savunma oyuncusu 18 Aralık’taki Gaziantep maçı öncesindeki gibi ısınırken sakatlandı. Onun yerine oynayan Sivok ise, kırmızı kart gördü.

“Maçın üç notu”
1. 45 günlük cezası biten Yıldırım Demirören, maçı protokol tribününde izledi.

2. Kartal, Sivas’a deplasmanda ilk kez yenildi (4 galibiyet, 1 beraberlik, 1 yenilgi)

3. Rıza Çalımbay, 10 sezon sonra, çalıştırdığı bir takımla Beşiktaş’ı yendi.

SABAH

“Süper angarya” Süper Lig’de Tayfur Havutçu ile çıkışa geçmeye çalışan Kartal, Sivas’ta çakıldı; ligi iyice kenara attı. Yiğido, Cihan’ın golüyle nefes alırken, Beşiktaş’ta Sivok kızardı.

“Pes etmedik ama!” Sivas’da deplasmanda ilk kez kaybeden Beşiktaş son 30 yılda en çok yenildiği sezonuna imza attı. Beşiktaş’ın genç hocası Havutçu, son dakika golüyle kaybetmenin çok acı olduğunu söyledi, “Arkadaşlar asla pes etmedi ama olmadı” dedi.

HABERTÜRK/HT SPOR

Demirören’in ünlü ortağı Ronaldo, Beşiktaş’ın herhangi bir ürününün reklamlarında oynayacak… Kara Kartal dünya pazarına açılacak.

“Beşiktaş stop etti” Sivas’a yenilen Beşiktaş Çarşamba Gaziantep’le oynanacak kupa sınavı öncesi savunmasız kaldı. Isınırken sakatlanan Ferrari yok. Kırmızı kart gören Sivok cezalı. Bu durumda İbrahim Toraman’ın yanına Aurelio’nun çekilmesi bekleniyor.

FANATİK

“Tayfur hoca isyan etti! Siyah-beyazlılar’ın genç çalıştırıcısı, “Futbol şansı yanımızda değildi. Portekiz’in ileri üçlüsünü sahaya sürdüm, ben daha ne yapayım” diyerek dert yandı.

“Savunmasız Kartal” Ferrari maç öncesi top sektirirken sakatlandı, Sivok kırmızı kart gördü. Beşiktaş’ın Gaziantep ile Çarşamba günü oynayacağı kritik kupa karşılaşmasında, defansın göbeğinde İbrahim Toraman ile 17 yaşındaki Atınç’ın görev alması bekleniyor.

MİLLİYET

“İşkence çetesi” Beşiktaş, ligdeki 10. Yenilgisini Sivas’ta aldı, dünya yıldızları yine yerden kalkmadı. Kartal kümede kalma mücadelesi veren rakibi önünde hiçbir varlık gösteremedi. Siyah-beyazlı ekibi iyi kilitleyen ev sahibi, Sivok’un oyundan atılmasıyla birlikte kontrolü tamamen ele geçirdi, uzatmalarda Cihan ile çok önemli bir üç puanı cebine indirdi.

AKŞAM

“Cihan kulübü!” Demirören; Ronaldo ile otel açıyor, Jose ile şov yapıyor ama Beşiktaş yerlerde sürünüyor. Birçok yıldızı transfer edip ‘cihana’ adını duyurmak isteyen ama tek hedefi kupa kalan Beşiktaş, Sivas’a Cihan’ın golüyle yenildi. 10. kez mağlup olan Kartal’da Antep’e karış cezalı Sivok ve sakat Ferrari yok.

Eurosport