SPOR-Kim bu filmin senaristi?

BEŞİKTAŞ-Siyah-Beyazlı ekibin yeni sezondaki teknik patronu da Portekizli olacak: Carlos Queiroz. Demirören sonunda Ronaldo’ya da imzalatıyor. Cristiano Ronaldo artık bizden biri olacak. Guti gidecek diyorlar ya, yalan! Kim bu filmin senaristi ve Almeida nereye gidiyor? Basında öne çıkan Beşiktaş haberleri…

HÜRRİYET
“Çetenin patronu da Portekizli” Beşiktaş Quaresma, Almeida ve Simao’nun ülkesinden bir hocaya emanet edilecek. Gelecek sezon için teknik direktör arayışlarını sürdüren siyah-beyazlılarda en güçlü aday; Real Madrid’in eski hocası Portekizli Carlos Queiroz.

1. Queiroz, Beşiktaş’ta takımın temel taşları olan Quaresma, Simao ve Almeida gibi Portekizli.

2. Jose Mourinho, geçtiğimiz günlerde İspanya’da görüştüğü başkan Demirören’e vatandaşını tavsiye etti.

3. Queiroz, bir dönem Real Madrid’i çalıştırırken, Manchester United’da Alex Ferguson’un yardımcılığını yaptı.

4. Luis Figo, Rui Costa, Couto, Joao Pinto, Jorge Costa, Vitor Bala gibi yıldızlar, Queiroz’un Portekiz Genç Milli Takımı’nı çalıştırdığı dönemde çıkış yaptı.

SABAH

“Ronaldo da imzalıyor” Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, dünyaca ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo ile 50 milyon avro’luk otel ve turizm merkezi yatırımı için Madeira Adası’nda masaya oturdu. İş ortaklığı için büyük ölçüde anlaşma sağlandı.

“Kartal zor uçtu” Beşiktaş Cola Turka, Antalya BŞB’yi deplasmanda zor da olsa mağlup ederek ilk dört iddiasını sürdürdü.

HABERTÜRK/HT SPOR

“Guti kafa karıştırdı” Adalı, İspanya’ya döneceği iddiaları çıkan ünlü yıldıza konuyu sordu. Guti ise “Burada mutluyum ama ailemi çok özlüyorum” diyerek kafaları karıştırdı. Bu sezon 33 maçta oynayan İspanyol, attığı 11 golle kariyerinin en verimli dönemini geçiriyor.

“Skandal” Bir maçlık seyircisiz oynama cezasına itirazı tahkim tarafından reddedilen Beşiktaş’ta yönetici Akpınar, “Bizi skandallara çekmeye çalışıyorlar” dedi ve skandalları sıraladı.

FANATİK

“Guti gidecek diyorlar ya… Yalan” Ünlü oyuncunun menajeri Kırdemir, “Guti’nin temsil hakkı bizde ve böyle bir talebi olmadı. Tam tersi Beşiktaş’ta olmaktan çok memnun” dedi.

MİLLİYET

“Müthiş senaryo” Beşiktaş, Guti’nin ayrılması durumunda yerine alacağı futbolcuyu İspanya’dan buldu. Siyah-beyazlılar, Galatasaray kaptanı Arda’yı transfer edeceği belirtilen Atletico Madrid’in 10 numarası Tiago’yu renklerine bağlayacak.

AKŞAM

“10 milyon avro’ya giderim” ‘Los galacticos’ çatlamaya devam ediyor. Reis Guti’nin ardından çete üyesi Almeida da ayrılık sinyali verdi: “Sporting’e başkan olan Godhinho Lopez’in benim için 10 milyon avro’yu gözden çıkarttğını düşünüyorum. Ben kalmak isterim. Ancak Beşiktaş, kâr etmek amacıyla beni satabilir.”

VATAN

“Dev ortaklık” Cristiano Ronaldo artık bizden birisi… Niye mi? Çünkü Portekizli, artık Yıldırım Demirören’in ortağı! Madrid’deki yemekte Portekizli’nin doğduğu Porto Santo’da CR7 adında otel, rezidans ve restoran zinciri kurmak için anlaşan ikili, 60 milyon avro’luk yatırımla işe başlıyor. Ronaldo, imza için İstanbul’a gelecek.

Eurosport