SPOR-Kartal havasını kaybetmek istemiyor

BEŞİKTAŞ-Takım 4-2’lik Kayserispor galibiyetinin ardından Sivasspor’u da deplasmanda geçip ilk dört sıra için iddiasını sürdürmek istiyor.Tayfur Havutçu’nun takımın başına geçmesinin ardından Kayseri galibiyeti ile yeniden yüzler gülmeye başladı. Genç çalıştırıcı bu havanın sezon sonuna kadar devam etmesi için çaba gösteriyor. Oyuncularına hedef olarak Avrupa kupalarını gösteren Havutçu, Sivasspor maçı öncesi oyuncularıyla net konuştu.

Ligi ilk dört içinde bitirmek zorunda olduklarını vurgulayan Havutçu, “Bir yerde insanlar mutluysa orada başarı da vardır. Biz oynadığımız oyundan keyif alalım ve kalan maçlarımızı kazanalım. Kayseri karşısında bu takımın neler yapabileceğini gösterdik. Sivas’a karşı da aynı performansı gösterebiliriz.” ifadelerini kullandı. Beşiktaş’ta Sivas karşısında önemli eksikler bulunuyor. Takım kaptanı Guti Hernandez sakatlığı nedeniyle kadroda yer almayacak. Sarı kart cezalısı olan Necip Uysal ile kaleci Rüştü de Sivas’a götürülmeyecek. Kaleyi genç file bekçisi Cenk Gönen’in koruması beklenirken Necip’in yerine de Mehmet Aurelio’nun oynaması bekleniyor.

Siyah-Beyazlı takımda forvette kimin oynayacağı ise belirsiz. Kayserispor karşısında Almeida’yı yedek bırakan Tayfur Havutçu’nun bu sefer Bobo’yu kulübeye çekip Portekizliyi ilk 11’de oynatması bekleniyor. Golcü oyuncunun Kayserispor’a iki gol atması formayı kapmasında etkili oldu. Öte yandan Sivasspor ile Beşiktaş arasındaki karşılaşma bugün saat 16.00’da 4 Eylül Stadı’nda oynanacak. Karşılaşmayı hakem Bünyamin Gezer yönetecek.

MUHTEMEL KADROLAR
Sivasspor: Korcan, Uğur, Navratil, Ivanovs, Hayrettin, Pedriel Rada, Mehmet Nas, Erman, Grosicki, Eneramo

Beşiktaş: Cenk, Ekrem, İbrahim Toraman, Sivok, İsmail, Aurelio, Ernst, Quaresma, Fernandes, Simao, Almeida

Hakem: Bünyamin Gezer Stat: 4 Eylül

Yayın: Lig TV Saat: 16.00

Temel YİRMİBEŞOĞLU / ZAMAN