Son Dakika Beşiktaş (01.04.2011)

Beşiktaş Gazetesi’nde son dakika haberleri… Safa Önal Akatlar’da hazırlanan özel gecede anıldı… Dolmabahçe Sarayı önünde 50 kişilik grup eylem yaptı… Bana herşey yakışır standı Etilerde… Candan Erçetin’e Etilerde güvenlik şemsiyesi…

KÜLTÜR SANAT – YEREL YÖNETİM – POLİS ADLİYE – AKTÜEL:

DUYGU VE GÖZLEM MÜREKKEBİYLE YAZAN SENARYOCU SAFA ÖNAL ANILDI

Beşiktaş Belediyesi tarafından düzenlenen “Ustalara Saygı” toplantıları, Yeşilçam’a 400’ün üzerinde senaryo armağan ederek bir devre damgasını vuran Safa Önal için gerçekleştirildi. Faruk Şüyün tarafından hazırlanan etkinlik Melih Cevdet Anday Sahnesi’nde (Akatlar Kültür Merkezi), 30 Mart Çarşamba akşamı saat 20.00’de bir birbirinden değerli Yeşilçam oyuncularının da katılımıyla yapıldı. 1945’te kısa öyküler kaleme alarak yazı dünyasına “merhaba” diyen, ardından yöneldiği sinemada 400’ün üzerinde senaryo, 60’tan fazla fotoroman, 500 bölümden fazla dizi senaryosu kaleme alan, 40 yakın filme de yönetmen olarak imza atan Safa Önal için hazırlanan gece, bir Yeşilçam resmigeçidine dönüştü . Agâh Özgüç, Atilla Dorsay, Aydın Boysan, Çolpan İlhan, Engin Çağlar, Göksel Arsoy, Halit Kıvanç, Nebil Özgentürk, Oğuz Makal, Salih Güney, Selda Alkor, Sevda Ferdağ, Suzan Avcı, Süleyman Turan, Temel Gürsu, Tufan Türenç, Ümit Efekan, Vecdi Sayar ve Yılmaz Atadeniz, “Ustalara Saygı”ya katılarak Safa Önal ile ilgili duygu, düşünce ve anılarını seyircilerle paylaştı. Son olarak yazıp yönettiği ve Yeşilçam’ın altın döneminin bütün önemli oyuncularını buluşturan “Hicran Sokağı”nı seyircilere sunan Safa Önal için hazırlanan gece; popüler müziğimizin kilometre taşlarından Ali Rıza Binboğa, Yeşilçam’ın hafızalara yer etmiş melodilerinin bestecisi Cahit Berkay ve caz duayenlerinden İlham Gencer’in yorumladığı ezgilerlerle renklendi. “Ah Güzel İstanbul”dan “Vesikalı Yarim”e, “Tatar Ramazan”dan “Kabadayılar Kralı”na, “Dönüş”ten “Balıkçı Osman”a, “Evlidir Ne Yapsa Yeridir”den “Yumurcak”a, “Dila Hanım”dan “Tatlı Nigar”a, “Vatandaş Rıza”dan “Doktor Civanım”a, “Yarınlar Bizim”den “Baraj”a, “Menekşe Gözler”den “Lejyon Dönüşü”ne, “İki Sene Mektep Tatili”nden “Ağaçlar Ayakta Ölür”e, “Bodrum Hakimi”nden “Umut Dünyası”na pek çok farklı türde filme aynı ustalıkla senaryolar yazarak çok yönlülüğünü ve engin birikimini kanıtlayan, 395 senaryoyla Guinness Rekorlar Kitabı’na giren Safa Önal için düzenlenen etkinlikte, ustanın yaşamına dair belgesellerden kısa bölümler de gösterildi. “Ustalara Saygı” toplantıları, 14 Nisan’da Nino Varon için hazırlanan gece ile devam edecek.

TEMSİLİ KİTAPLA BEŞİKTAŞ EYLEMİ

Hrant Dink’in öldürülmesi davasının dün görülen 17’nci duruşması öncesinde Dolmabahçe Sarayı önünde toplanan ve kendilerine “Hrant’ın arkadaşları” adını veren yaklaşık 50 kişilik grup Ergenekon soruşturmasında tutuklanan gazeteciler Nedim Şener ve Ahmet Şık’ın fotoğraflarını da taşıdı. Kapağında “İmamın Ordusu” yazan ancak iç kısmı boş temsili kitabı taşıyan gruba bazı eylemciler tepki gösterdi. Bazıları çeşitli müzik aletleri çalarak yürüyüşüne devam eden Hrant’ın arkadaşları “Katil devlet hesap verecek” sloganları atıp Beşiktaş Meydanı’na kadar yürüdü. Meydanda kendilerini bekleyen kalabalığa katılan grup basın açıklaması düzenledi. Basın açıklamasının ardından Hrant’ın arkadaşları daha sonra İstanbul Ağır Ceza Mahkemeleri önüne kadar yürüdü.

***
BANA HERŞEY YAKIŞIR STANDI AKMERKEZ’DE

Ünlü modacılar ve uzmanlar sorularınızı yanıtlayacak. 25.03.2011 10:15:04 Istanbul Shopping Fest kapsamında 26 Mart – 9 Nisan tarihleri arasında Akmerkez’de yer alacak Bana Her Şey Yakışır standında ünlü modacılar ve alanında uzman kişiler moda, güzellik ve kozmetikle ilgili sorularınızı yanıtlayacak. Ziyaretçiler program süresince standda ünlü modacıların yeni tasarımlarını ve ünlü takı tasarımcıların en son tasarımlarını görme fırsatlarını yakalarken; ünlü markaların son kozmetik ürünlerini deneyebilecek ve konunun uzmanlarından estetik, kozmetik ve sağlık üzerine bilgi alabilecekler.

Standda ayrıca Bana Her Şey Yakışır yarışmasına başvuru da yapılabilecek.

***
CANDAN’A GÜVENLİK ŞEMSİYESİ

Candan Erçetin’i, Akmerkez konserinde, sahneye yabancı madde atılır korkusuyla, eli şemsiyeli iki güvenlik elemanı korudu! İstanbul Shopping Fest etkinlikleri kapsamında, önceki akşam Akmerkez’de bir organizasyon düzenlendi. Mağazalardaki indirimlerin yanı sıra kurulan stantlarda müşterilere yiyecek-içecek ikramı yapıldı. Aynı gece, Candan Erçetin de bir konser verdi. Sanatçının konserine ilgi büyüktü. Sahne, AVM’nin ortasına kurulduğu ve sanatçıyı yukarı katlardan da izleyenler olduğu için Akmerkez yönetimi ekstra önlem aldı. Sanatçıyı, sahneye yabancı bir madde atılır korkusuyla iki kişi, ellerinde şemsiyeyle korudu. Korumaların ellerindeki şemsiyelerin sarı ve kırmızı renklerde olması ilginç bir rastlantıydı. Galatasaray taraftarı olan Erçetin, aynı zamanda Galatasaray Eğitim Vakfı Başkan Yardımcısı.

***
ÇOLAK POLİS ZORUYLA MAHKEMEYE GETİRİLECEK

Tanju Çolak, 71 sanığın yargılandığı davada, bugüne kadar duruşmalara katılmadı. Futbolda şike iddialarına ilişkin 71 sanığın yargılandığı davada, bugüne kadar duruşmalara katılmayan eski futbolcu Tanju Çolak’ın bir sonraki duruşmaya zorla getirilmesine karar verildi. Mahkemede, eski futbolcu Fatih Akyel’in mal varlığı üzerine konulan tedbir kaldırılırken, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı (TFF) ile Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü Spor Toto Teşkilat Başkanlığı’nın müdahil olma istemi kabul edildi. Bochum Savcılığı’nın yürüttüğü soruşturmada, Türkiye’deki liglerde oynayan çok sayıda futbolcu ve çeşitli kulüplerin yöneticileriyle bağlantı kurduğu öne sürülen Erkan Ergün de duruşmaya katılarak ilk kez ifade verdi. Ergün savunmasında, otomobil almak için eski futbolcu Fatih Akyel’den 50 bin lira borç aldığını, daha sonra bu parayı Akyel’in hesabına yatırdığını söyledi.Beyoğlu 3. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya, tutuksuz yargılanan 10 sanık ile avukatları katıldı. Eski futbolcular Tanju Çolak ve Fatih Akyel’in de aralarında bulunduğu 61 tutuksuz sanık ise duruşmaya gelmedi. 71 tutuksuz sanığın yargılandığı davada, Bochum Savcılığı’nın yürüttüğü soruşturmada Nurettin Günay’ın Türkiye’deki bağlantısı olduğu iddia edilen Erkan Ergün ilk kez ifade verdi.

İddianameye yansıyan Fatih Akyel ile olan borç para ilişkisini açıklayan Erkan Ergün, Akyel’den aldığı 50 bin liranın, iddia edildiği gibi manipüle edildiği belirtilen maçlarla bir ilgisinin olmadığını savundu. Ergün, “Fatih Akyel’i 5 yıldır tanırım. Benim sevdiğim bir ağabeydir. Kendisiyle yakın dostluğumuz nedeniyle borç para alıp vermemiz söz konusudur. Tahminen 3 yıl önce araba alacaktım. Bu nedenle Fatih Akyel’den 50 bin lira borç para istedim” dedi. Akyel’in 50 bin lira borç verdiğini ve araba almasına da yardımcı olduğunu anlatan Ergün, “Fatih Akyel, parayı Etiler’deki bir oto galeriye elden verdi. Ben de arabayı aldıktan 3 ay sonra bu parayı Akyel’in banka hesabına yatırdım. Bu anlattığım borç para ve araba alım olayı, manipülasyon yapıldığı söylenen maçların tarihlerinden önce mi, hatırlamıyorum” diye konuştu. Ergün, halen işsiz olduğunu da sözlerine ekledi.

İfadesi alınmayan sanıklar Murat Cicim, Ayhan Bal, İmamrıza Ağacık ve Ümit Ozan Kazmaz da savunmalarında suçlamaları reddetti. Avukatların taleplerin ardından ara kararını açıklayan mahkeme, bazı futbolcuların yurt dışına çıkış yasağının kaldırılmasına karar verdi. Mahkeme ayrıca Fatih Akyel’in daha önce mal varlığına konulan tedbiri de kaldırdı. Sanıklar arasında yer alan ve bugüne kadar ifade vermeye gelmeyen eski Milli Futbolcu Tanju Çolak’ın bir dahaki duruşmaya polis zoruyla getirilmesine karar veren mahkeme, 2012 yılına kadar sözleşmesi bulunan futbolcu Dzemal Berberevoç’in halen Denizlispor’da oynayıp oynamadığını, sözleşmesinin feshedilip edilmediğinin öğrenilmesini istedi. Mahkemede, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı (TFF) ile Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü Spor Toto Teşkilat Başkanlığı’nın müdahil olma istemi de kabul edildi. Öte yandan futbolcu Recep Öztürk’ün ise TFF tarafından dava sonuçlanıncaya kadar futbol hayatına yasak konulduğu öğrenildi.

OLAYIN GEÇMİŞİ
İddianameye yansıyan ifadelere göre Bochum Savcılığı, Nurettin Günay’ın Türkiye’den sürekli Erkan Ergün’le görüştüğünü, Ergün’ün de Türkiye’de birçok ligde oynayan futbolcu ve çeşitli kulüplerin yöneticileriyle bağlantı kurduğu öne sürüyordu. Erkan Ergün’ün özel olarak şike eylemlerini düzenlediğini anlatan Alman makamları, Nurettin Günay’ın talimatıyla Erkan Ergün’ün şike yapılacak kulüp yönetici ve oyuncuları üzerine çalıştığını, şikeye katılacak kişilere ödenecek paraları da Nurettin Günay’ın transfer ettiği paralarla temin ettiği Bochum Savcılığı’nın raporunda açıklanmıştı. Yurt içinde ve yurt dışında rüşvet kuryelerinin bulunduğu belirtilen raporda, bu kişilerin kara para aklama ile sonuçlanacak bir dolandırıcılık olayını gerçekleştirdikleri iddia edilmişti.

***
ŞANSLI 424 EV SAHİBİ

424 dairelik Uçaksavar Sitesi, yıkılıp yeniden inşa edilmek üzere Teknik Yapı ile anlaştı. 96 bin dönüm arazi üzerinde 424 dairelik Uçaksavar Sitesi, yıkılıp yeniden inşa edilmek üzere Teknik Yapı ile anlaştı. İmar izinleri şayet planlandığı gibi alınabilirse Uçaksavar Sitesi’nde evi olan, hem 50 yıllık konutunu sıfırlayacak hem de ikinci bir konuta bedava sahip olacak. Uçaksavar Sitesi, Etiler’de Boğaziçi Üniversitesi’nin hemen arkasında yer alıyor. Halen sitede 90 metrekarelik evler 800 bin dolar-1 milyon dolar, 116 metrekarelik daireler ise 1.2-1.5 milyon dolar arasında fiyatlarla el değiştiriyor.

İstanbul’un merkezinde Boğaz cephesiyle en değerli arsalardan biri olan ve Etiler’de 96 bin metrekarelik arsa üzerinde yer alan 424 dairelik Uçaksavar Sitesi yıkılıp yeniden yapılmak üzere startı verdi. Türkiye’nin en büyük müteahhitlik firmaları Uçaksavar Sitesi’nin yeniden inşaasına talip olurken yenileme ihalesinde finale kalan Ağaoğlu, Tekfen, Varyap ve Teknik Yapı’nın teklifleri hafta sonu kat malikleri tarafından oylandı. 342 kat maliğinin katıldığı seçimde Teknik Yapı oyların yüzde 82’sini aldı. Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım, “Seçim için oy kullanan 337 kat malikinin 276’sı (yüzde 82’si) Uçaksavar Sitesi’nin yenilenmesi için Teknik Yapı’yı tercih etti. Bize güvenmelerinden memnuniyet duyduk” dedi. Yüklenici firma seçiminin çok hassas bir süreçten sonra yapıldığını ve kat maliklerinin 4 firmayı çok sıkı ve dikkatli takip ettiklerini belirten Nazmi Durbakayım, “Site malikleri geçtiğimiz 3-4 yılın özetine baktı. Seçecekleri firmanın ne zamandan beri konut işinde olduğunu, yaptıkları binaların depreme karşı güvenli olup olmadığını, satış sonrası hizmetlerimizi araştırdılar. Özellikle ekonomik koşullara karşın inşaatları yarıda bırakmayacak, güçlü, sağlam bir şirketle olması gerektiğini belirti” açıklamasını yaptı.

1 daireye 2 daire
Yapılan çalışmalarda 96 dönümlük arazide yaklaşık 2 bin konut üretilebileceği ortaya çıktı. Bu durumda imar izinleri istenildiği şekilde alınabilirse Uçaksavar Sitesi’nin 424 daire sahibi hem yaklaşık 50 yıllık mevcut konutlarını yenilemiş olacaklar hem de üzerine bir yeni daireyi de bedavaya getirecekler. Teknik Yapı imar izinlerini aldıktan sonra sitede kuracağı bir irtibat bürosu ile kat maliklerinin de görüşlerini alarak proje geliştirecek. Firma, bu yıl içinde projeye başlamayı, siteyi 36 ayda tamamlamayı hedefliyor.

İstanbul Boğazı’na hakim 116 dönümde konumlanıyor
424 dairelik Uçaksavar Sitesi’nde halihazırda satılık olan da-irelerden yaklaşık 90 metrekare olanları konumuna göre 800 bin dolar ile 1 milyon dolar arasında 116 metrekare olanlar da 1.2 milyon dolar ile 1.5 milyon dolar arasında fiyatlarla satılıyor. Uçaksavar sitesi içinde kiralık olan dairelerden Defne Apartmanı’nda 4. katta, 82 m2, 3+1 dairenin kirası 1.300 TL, Gökşin apartmanında 3. katta, 82 m2, 2+1 dairenin kirası ise 1.500 TL. Meriç apartmanında: 5. katta, 116 m2, 3+1 dairenin kirası ise 1.600 TL. Sınırlı Sorumlu Uçaksavar Yapı Kooperatifi tarafından oluşturulan Uçaksavar Sitesi’nin kuruluşu 1958 yılına kadar dayanıyor. İstanbul Boğazı’na hakim bir tepede konutların yanısıra önemli oranda yeşil alana da sahip arsa üzerine kurulu site bugüne kadar müteahhit firmaların hep iştahını kabarttı. 1988-89 yıllarında ikinci Boğaz köprüsü yapılırken bulunduğu yer ve büyüklüğü ile yerli ve yabancı şirketlerden sürekli kat karşılığı ve nakit karşılığı teklifler aldı. Siteyi Fatih Sultan Mehmet Köprü inşaatını yapan Japon firmanın ‘uydukent’e çevirmek istediği, Alarko’nun ise kat karşılığı almak istediği belirtiliyor. Kat malikleri, 2008 yılına gelindiğinde ise teklifleri ciddi olarak değerlendirme kararı alarak bir heyet oluşturdu. Bunun için 2009 yılında profesyonel hukuk müşavirliğiyle anlaşılarak hukuksal destek sağlandı ve son olarak geçen yıl kat malikleri olağanüstü genel kurulu yaparak Uçaksavar Sitesi Toplu Yapı Yönetimi’ni oluşturdular.

1958 YILINDA KURULAN SİTEDE 424 DAİRE VAR
Sınırlı Sorumlu Uçaksavar Yapı Kooperatifi tarafından oluşturulan 424 daireden oluşan Uçaksavar Sitesi’nin kuruluşu 1958 yılına dayanıyor. Uçaksavar Sitesi’nde halihazırda satılık olan dairelerden yaklaşık 90 metrekare olanları konumuna göre 800 bin dolar ile 1 milyon dolar arasında. Dairelerin116 metrekare olanlarının fiyatı ise daha da yüksek. Onların da satış fiyatı 1.2 milyon dolar ile 1.5 milyon dolar arasında değişiyor.

***
BEŞİKTAŞ BELEDİYESİ KENTLİ İLE BULUŞUYOR

AKATLAR ve LEVENTLİLER, Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal’la buluştu. Buluşmada Beşiktaş Gazetesi de vardı. Tüm toplantıları izleyen Beşiktaş Gazetesi muhabirlerinin izlenimlerini sizlere www.besiktas.com.tr internet adresinden aktaracak. Ayrı zamanda bu toplantılar Beşiktaş Gazetesi’nin tüm sayılarında yer alacaktır.
Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal mahalle toplantıları düzenleyerek vatandaşın sorunlarını dinlemeye devam ediyor. Son günlerde mahalle buluşmalarına yine hız veren Ünal, tüm soruları alıp, içtenlikle cevap veriyor.
Akatlar Kültür Merkezi’nde mahalle toplantılarını sürdüren Ünal, bu seferde Levent ve Akatlar Mahallesi sakinlerinin sorunlarına çözüm aradı ve çözülen problemleri aktardı. Akatlar Mahallesi Muhtarı Tayfun Kirmanlı, Levent Mahallesi Muhtarı Muzaffer Türk, Belediye meclis üyeleri, ilgili müdürlükler ve vatandaşların katıldığı toplantı her iki mahalle sakinleri içinde önemliydi.
Toplantıda söz alan Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal, “Demek ki Akatlar’da ve Levent’te sorunlar az ki salonu dolduramamışız. Ama yinede katılım iyi”şeklinde espriyle başladı söze. Sonra da şöyle devam etti:
“ATATÜRK BÜSTÜ İÇİN TALEP VAR”
“ Her ne kadar oradaki derneklerdeki dostlarımızın bizimle ilgili farklı düşünceleri olsa da temel anlayışımız oranın konut kalmasından yana oldu. Bundan sonrada sosyal çalışmalarımız sürecek. Ev kiralama, satın alma noktasında hassasiyetimiz var. Herkese yardımcı olmaya çalışıyoruz. Ne yazık ki, bu bölgelerde iş bitiriciler türedi!.. Hizmetlerimiz devam ediyor. Levent Akatlar Etilerde. Asfalt ihalesi yapıldı. Leven’te bir tuvalet talebi var değerlendiriyoruz. Levent meydanında zemin onarımı olacak. Trafik tretuar şikayeti otel inşaatından dolayı sokaklar bozuk o sokakları tekrar yapacaklar. Parklanmalarda sorunlar var. Ayrıca Levent’te Özhan Canaydın heykeli diktik, bazı sokaklarda ağaçlandırma ve çam ağaçlarına giren kese böceklerinin giderilmesi için çalıştık. 12 park ve refüjde çalışmalar yapıldı. Atatürk büstü için talep var. Görkemli bir Atatürk heykeli isteniyor. İmar Müdürlüğü tebligatları ve Leven’tte 65 yaş üzeri 53 kişi sürekli kişisel bakım 11 kişi doktor muayenesi 302 kişi nakil ambulansı kullanmış 104 kişi tıbbi danışma almış 157 kişi hemşirelik hizmeti almış toplam 754 kişi ücretsiz sağlık hizmetinden yararlanmış. Levent’te temizlik işleride seri bir şekilde devam etmektedir”
SORULARA CEVAPLAR
Akatlar’ın sorunlarına ve sağlanan çözümlere de değinen Ünal, “Akatlar da en büyük sorun parklanmadır. Beşiktaş’ta Acil Hizmet Ekibi kurduk daha dikkatli hizmet verilmesi için. Anafartalar İlk Öğretim Okulu ilgili dış cepheden içine kadar çalışmamız oldu. Göz bebeğimiz gibi baktık. Orada deprem sorunu var diye öğrencilerimiz başka okula yollandı. Ben deprem sorunu olduğuna inanmıyorum. Başka bir okula götürüldüler Etiler’de bizde ücretsiz servis verdik. Bundan sonra da elimden geleni yapacağım. Hayırseverlerle bir araya gelip onların katkısını da alacağız. Beşiktaş’ta hanlar apartmanlar değil sosyal projeler yapacağız. Etiler’in girişine ağaç düzenlenmesi ve ışıklandırma yapacağız. 7 yıl evvel Karanfilköy için size uygun projeler yaparız gerekirse sizlerle dozerlerin altına yatarız dedik. Aynı düşüncedeyiz. Karanfilköy için sürekli görüşüyoruz. Ayrıca, Sanatçılar Parkı’nda sökülen el izleri için tekrar düzenleme yapılacak. Karanfilköy Sağlık Ocağı ile ilgili şikayetler geliyor, onlarla konuşmadan bir şey demek uygun değil. Akatlar Mahallemizde evde kişisel bakım yapılan 65 yaş üzeri 115 kişi 25 kişi sürekli doktor muayenesinden geçiyor… 2010 yılında 570 kişi bu hizmetlerden yararlanmış. Engellilerimize ve sor kulüplerine yardımda bulunuyoruz. Toplamda 20.052 vatandaşımız Beşiktaş’ta sağlık hizmeti verilmiştir” dedi.
Vatandaşların sorularını dile getirmesinin ardından Ünal şu cevapları verdi: Dubalarla ilgili şikayetler var bu konuda mecbur kalındı. Mahallelere ring seferleri koyduk iptal edildi. Okullar arası ücretsiz servis var. Ama bunu yaparken biz belediye otobüsleri bizim uhdemizde değil hatırlatmak isterim. Sait Çiftçi ile ilgili baskı altındayım. Yargının kararlarına saygımız var. Bunun için 275 araçlık otopark sözleşmesi var. Anaokulu’da olacak… Maya Sitesi içerisinde ana yolu kaldırdık. Sanatçılar Parkı tekrar kontrol edilecek. Temizlikten notumuz çok iyi. Bir apartmanın depreme dayanıklı olup olmadığı söyleniyor kontrol edilecek. Çöp konteynerlerinin kapağı hakkında vatandaşlarında uyarıda bulunması gerekir… Nispetiye’de yaşanan sıkıntıları kontrol ediyoruz etmeyi sürdüreceğiz. Baz istasyonları için www.tk.gov.tr adresine bildirimde bulunun. Reklam panolarının arasına konuyorsa buna Müsaade etmiyoruz. Otopark sorunu olduğunu biliyoruz. Levent meydanı gündemimizde… Halkımıza hizmet için buradayız. Bahçelerdeki ağaçlar konusunda hassasız. Aydınlatma ile ilgili bazı noktalarda eksiğiz bu tamamlanacak. Ana arter olan yerlere dokunamıyoruz. Küçük yerlerde cep parkları yapıyoruz oralara spor aletleri koyuyoruz. 4. Levent’te araç park yeri yapma şansımız yok. Sporcular Parkı’ndaki minibüslerle ilgili süreç sürüyor. Beşiktaş sınırlarında cenazesi olana araç yardımı yapıyoruz ama dışarıdan olunca katkı vermek zor oluyor. Yardımcı olamadıklarımız varsa özür diliyorum. Üniversiteye burs veremiyoruz yasa gereği ama tüm yardımlar için açığız.