SPOR-Beşiktaş’ta milli rahatlık

BEŞİKTAŞ-Spor Toto Süper Lig’in 27. haftasında 2 Nisan Cumartesi günü Sivasspor ile karşılaşacak olan Beşiktaş, mücadelenin hazırlıklarını bugün basına kapalı yaptığı antrenman ile sürdürdü. Nevzat Demir Tesisleri’nde teknik direktör Tayfur Havutçu yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, ısınma koşuları ile başladı. Hentbol kalesine elle pas verip kafayla gol atan Siyah Beyazlı oyuncular, daha sonra 5’e 2 pas çalışması ve kanat organizasyonları çalıştı. Pas ve oyun kurma çalışmalarının ardından antrenman, tam sahada çift kale maçla sona erdi.

Antrenmana, tedavileri devam eden Onur, Ersan ve Rüştü’nün yanı sıra milli takım kamplarından dönmeyen Quaresma, Almeida ve Sivok katılmadı. Sağ bileğinde ağrısı olan Rüştü’nün, tedavisinin sürdüğü ancak Sivasspor maçında forma giymesinin zor olduğu öğrenildi. Ayrıca milli takım kamplarında dönen İsmail ve Ekrem, sabah yapılan antrenmanda yer aldılar.

Öte yandan milli takım kamplarından dönen Ekrem ve İsmail’in yanı sıra, bugün İstanbul’a gelecek olan Quaresma, Almeida ve Sivok’un herhangi bir sakatlık yaşamamaları teknik heyeti sevindirdi.

Ayrıca basına kapalı yapılan antrenmanda Siyah Beyazlı oyuncuların oldukça hırslı olmaları ve mücadeleci futbollarının teknik ekibi memnun ettiği öğrenildi.

HÜRRİYET