SPOR-Üzülmez Kartal’a dönüyor

BEŞİKTAŞ-11 senesini Beşiktaş’a verdi, bir anlık hatasının sonucunda bileti kesildi.. Ancak Kara Kartal ona sırtını dönmedi. İbrahim Üzülmez, gelecek sezon A2 takım teknik direktörü olarak Ümraniye’ye geri dönüyor. Beşiktaş’ta bu sezon gerçekleştirilen dünyaca ünlü transferler camiayı ne kadar mutlu ettiyse, yaşanan bir olay o kadar da üzdü… Ankaragücü deplasmanında İbrahim Toraman’a attığı yumruk sonrasında sözleşmesi feshedilen İbrahim Üzülmez’in gönderilmesi, Siyah-Beyazlılar’ın tadını kaçırmıştı.

Üzülmez için özel olarak yapılan veda toplantısında konuşan Başkan Yıldırım Demirören, “Kaptan’a kapımız her zaman açıktır” demişti. Son günlerde yaptığı açıklamalarda, sezon sonunda futbola veda edeceğinin sinyallerini veren İbrahim Üzülmez’in yine Beşiktaş Kulübü’nde görev yapacağı ortaya çıktı.

Tıpkı Sergen gibi…
Siyah-Beyazlı yönetimin, gelecek sezondan itibaren A2 takımı İbrahim Üzülmez’e teslim etmeyi planladıkları belirtildi. Bu öneriye oldukça sıcak bakan Üzülmez’in, Ümraniye’ye dönecek olmaktan mutluluk duyduğu kaydedildi. Bilindiği gibi eski futbolculardan Sergen Yalçın da bir süre bu görevi yürütmüştü