SPOR-Rüştü: İletişim yoktu

BEŞİKTAŞ-Yıldırım Demirören, voleybol takımına yapılanlara tepki gösterdi: Birkaç kişinin canını yakacağım. Rüştü Reçber o gittikten sonra konuştu: İletişim yoktu. Liglerde sezon sonu yaklaşıyor, Kartal’ın yıldızları Quaresma, Bobo ve Almeida’nın talipleri artıyor. Basında öne çıkan Beşiktaş haberleri…

HÜRRİYET
Birkaç kişinin canını yakacağım” Yıldırım Demirören, erkek voleybol takımına yapılan saldırıya tepki gösterdi. Beşiktaş Başkanı, “Bu böyle gitmez. Şartlar ne olursa olsun birkaç kişinin canını yakacağım. Kulübümüzün adına ve büyüklüğüne yakışmayacak hareketler içinde olanlar mutlaka adalet önünde hesap verecekler” diye konuştu.

SABAH

“İletişim yoktu” Siyah-beyazlı kulübün deneyimli ismi Rüştü Reçber, Alman hoca döneminde takım içinde paylaşma ve kaynaşma olmadığını söyledi: Tayfur Havutçu’nun gelişiyle yabancıların da veriminin arttığını dile getirdi.

“Kartal havlu attı” Siyah-beyazlılar, play-off çeyrek finalinde Panküp Kayseri Şeker’le Akatlar’da başa çıkamadı, rakibine farklı kaybedip Kadınlar Ligi’nde yarı finali göremedi.

HABERTÜRK/HT SPOR

“Üzülmez’in tercihi: A2” Sözleşmesi feshedilen İbrahim Üzülmez antrenörlüğe sıcak bakıyor. Antrenörlük kurslarına başlayacağını belirten tecrübeli isim, “Önümüzdeki sezon kendimi hazırladıktan sonra Beşiktaş A2 takımının başına geçmek istiyorum” dedi. Haber 1903’ün haberine göre alt yapıdan sorumlu yönetici Sinan Vardar da “İbrahim bizim evladımızdır. Eğer böyle bir karar alıp, teknik direktör olmak isterse ona en büyük desteği Beşiktaş kulübü verir. Ona her zaman kapımız açık” dedi.

FANATİK

“İşte Kartal’ın transferleri” Sezon başında Quaresma ve Guti, devre arasında da Simao ve Almeida gibi dünyaca ünlü isimleri renklerine bağlayan Beşiktaş, yeni sezonda kadrosunu A2 takımın yıldızlarıyla süsleyecek.

MİLLİYET

“Kapış kapış” Liglerde sezon sonu yaklaşıyor, Beşiktaş’ın yıldızlarının talipleri artıyor.

Quaresma: Sporting’de seçimi kaybeden Baltazar, Quaresma için 5 milyon avro’luk teklif yaptığını ve bunun geçerli olduğunu söyledi.
Bobo: Bobo’nun da Atletico Madrid ile yıllık 1.5 milyon avro’ya el sıkıştığı iddia edildi. Ancak Brezilyalı oyuncu bunu bir kez daha yalanladı.

Almeida: Almeida’nın bonservisini elinde bulunduran fon, talibi bulunan Portekizli oyuncuyu cazip bir paraya satmayı amaçlıyor.

AKŞAM
“Hugo’ya 10 milyon” S.Lizbon’a başkan olan Godinho Lopez, seçim kozu Ameida’yla Beşiktaş’ı ihya edecek. Fon ortaklığıyla W.Bremen’den 2 milyon vro’ya alınan Portekizli yıldız, büyük kâr getirecek. Transferden gelecek paranın yüzde 40’ı siyah-beyazlılar’ın kasasına girecek.

VATAN
“Alternatifimiz yok” Beşiktaş Teknik Direktörü Tayfur Havutçu: “Gelecek sezon için yerli isimlere yönelik çalışıyoruz. Takip ettiğimiz gurbetçi oyuncularla görüşmelerimiz sürüyor.”