SPOR-Demirören: Birkaç kişinin canını yakacağım

BEŞİKTAŞ-Yıldırım Demirören, erkek voleybol takımına yapılan saldırıya tepki gösterdi. Beşiktaş Başkanı, “Bu böyle gitmez. Şartlar ne olursa olsun birkaç kişinin canını yakacağım. Kulübümüzün adına ve büyüklüğüne yakışmayacak hareketler içinde olanlar mutlaka adalet önünde hesap verecekler” diye konuştu.

AROMA Erkekler Voleybol Ligi’nden küme düştükten sonra önceki gün kupa maçlarının ardından Ankara dönüşü taraftarlarının sopalı saldırısına maruz kalan Beşiktaş Erkek Voleybol Takımı’na yapılanlar Başkan Yıldırım Demirören’i adeta çılgına çevirdi. Demirören dün yapılan haftalık yönetim kurulu toplantısında konuyla ilgili olarak “Bunları yapanların cezalandırılması gerek” diyerek tepkisini dile getirdi ve şöyle devam etti…

Ortaya çıkartacağız
“Sporcularımıza saldıranların bir an önce bulunmasını istiyorum. Şartlar ne olursa olsun birkaç kişinin canını yakacağım. Beşiktaş’ın adına ve büyüklüğüne yakışmayacak hareketler içinde olanlar mutlaka adalet önünde hesap verecek. Kulüp tarihinde böyle çirkin olaylar yaşanmadı. Bu olayların arkasında kimlerin olduğunu mutlaka ortaya çıkartacağız. Adalet önünde bunlar her kimse hesap verecekler.”

Ateş’ten rapor istedi
Bu olaya bir hayli tepki gösteren başkan Yıldırım Demirören, kulübün güvenlik sorumlusu Ahmet Ateş’ten de konuyla ilgili soruşturma yapmasını istedi. Ateş ise Akatlar’daki güvenlik sorumluları ve kulüp içindeki bazı kişileri özel soruşturmadan geçireceklerini ifade ederek, bir hafta içinde gerekli raporu hazırlayacağını belirtti.

Şikayetçi oldular
Bu arada holigan grubunun saldırısına uğrayan voleybolcular ise dün öğleden sonra Etiler Karakolu’na giderek konuyla ilgili şikayetçi oldu. Saldıranların arkasında bir dönem Beşiktaş Teknik Direktörü Toshack’ın sürekli okul harçlığı verdiği ve resim çektirdiği Erol adlı bir taraftarın da olduğu öğrenildi.

İsmail ER / HÜRRİYET