SPOR-Beşiktaş’ta hazırlıklar hızlandı

BEŞİKTAŞ-Spor Toto Süper Lig’de Beşiktaş, Sivasspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını gerçekleştirdiği antrenmanla sürdürdü. BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde teknik direktör Tayfur Havutçu yönetiminde yapılan idmanda siyah-beyazlı futbolcular, ilk bölümde pas çalışmaları yaptı. Daha sonra çeşitli oyunlarla idmana devam eden futbolcular, bunun ardından iki gruba ayrılarak şut çalışması yaptı. Antrenman yarım sahada oynanan çift kale maçla sona erdi. 

Beşiktaş’ın idmanına milli takım kamplarındaki oyuncular İsmail, Ekrem, Quaresma, Almeida ve Sivok katılmadı. Onur takımdan ayrı koşu yaparken, Ersan Gülüm ise fizyoterapist eşliğinde salon çalışmalarına devam etti.

Öte yandan sağ bileğinde ağrıları olan tecrübeli kaleci Rüştü, koşuların ardından takımdan ayrılarak tedavisini sürdürdü.

Teknik direktör Bernd Schuster’in ayrılmasının ardından yardımcısı Tayfur Havutçu’yu takımın başına getiren Beşiktaş’ta, oyuncular yüksek tempoda çalışıyor.

Havutçu’nun takımın başına geçmesiyle BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde hava değişirken, antrenmanların temposu da arttı. Siyah-beyazlı takım, bugünkü idmanda ayrıca kondisyona dayalı koşular da yaptı. Bu arada Beşiktaş, Sivasspor maçı hazırlıklarını yarın sabah basına kapalı gerçekleştireceği antrenmanla sürdürecek.