SPOR-Demokratik itiraz

BEŞİKTAŞ-Bobo, Almeida’ya sordu ve yolculuk hazırlıklarına başladı! İlk dört için Havutçu’nun hâlâ umudu var. Yıldırım Demirören İspanya’dan mesaj gönderdi. Kartal’ın yeni hocası İbrahim Üzülmez! Simao izin istedi, Tayfur Havutçu ‘olmaz’ dedi. Basında öne çıkan Beşiktaş haberleri…

HÜRRİYET
“Taraftar dövdü” Beşiktaş Erkek Voleybol Takımı oyuncuları sopalı saldırıya uğradı. Fanatiklerin küme düşen takıma öfkesi bitmek bilmiyor. Takımı gece 01.00’de Akatlar Spor Salonu’nda karşılayan 10-15 kişilik grup, menajeri ve beş sporcuyu tartakladı.

SABAH
“Bobo Portekiz yolcusu” Sporting Lizbon’un yeni başkanı Lopes’in hedefinde sambacı var. Seçim öncesi, Beşiktaş’ta sözleşmesi bitecek olan Brezilyalı golcü Bobo ile her konuda anlaştığını açıklayan Godinho Lopes, Sporting Lizbon’a başkan oldu.

“Havutçu hâlâ umutlu” Beşiktaş Teknik Direktörü Tayfur Havutçu, Süper Lig’de şampiyonluk yarışında umutları kalmadığını ancak ilk dört için şanslarının devam ettiğini söyledi.

“Yeni rota İspanya” Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören’in, Real Madrid Teknik Direktörü Mourinho ile bir araya geldiği İspanya’da yatırım hazırlığında olduğu öğrenildi. İki aydır İspanya’da bulunan Demirören, İstanbul’a haber göndermeyi de ihmal etmedi: “Tayfur hoca endişelenmesin. Yeni teknik direktör aradığım yönünde çıkan haberler doğru değil. Kendi işlerim için buradayım.”

HABERTÜRK/HT SPOR
“Demokratik itiraz” Beşiktaş, bir maç seyircisiz oynama cezasına itiraz ederken yönetici Ahmet Akpınar bugün BJK TV’de bazı maçlardaki küfürleri hatırlatıp, “Yorum yoktur kararlar vardır” görüşünü çürütmeye çalışacak.

“Olmaz Simao” Boşanma davası olan Portekizli, işlemlerini halletmek için Tayfur Havutçu’dan izin istedi, kabul görmedi.

FANATİK
“İşte Kartal’ın yeni hocası” 11 senesini Beşiktaş’a verdi, bir anlık hatasının sonucunda bileti kesildi. Nacak Kara Kartal ona sırtını dönmedi. İbrahim Üzülmez, gelecek sezon A2 takım teknik direktörü olarak Ümraniye’ye dönüyor.

“Sokak çetesi çizgiyi aştı” Beşiktaş’ta sonunda bu da oldu. Ligden düşen Erkek Voleybol Takımı’nın menajeri Burhan Bilir ile birkaç oyuncu önceki gece yarısı Akatlar’da dövüldü. Holiganlar siyah-beyazlıların üzerine boş bira şişesi fırlattı. Ligden düşen Beşiktaş oyuncuları, Teledünya Türkiye Kupası’nda İstanbul Büyükşehir Belediyespor’a yenilerek dördüncü olmuştu.

AKŞAM
“Atletico kılavuzu Simao” Bobo, Beşiktaş’ın Portekizli yıldızına eski takımını sordu, olumlu cevap gelince de ayrılık kararı aldı. Sambacı, “Beşiktaş’a gönülden bağlıyım ama artık ayrılık zamanı da geldi. Brezilya Milli Takımı’nda oynamak istiyorum. İspanya, Türkiye liginden daha fazla göz önünde” dedi.

“Seçim kazandırmadı” Quaresma vaadi inandırıcı bulunmadı. Sporting’in seçiminde zafer Almeida’nın oldu. Sporting Lizbon’da başkanlık seçimlerini Bobo ve Almeida’yı alacağını açıklayan Godinho Lopes kazandı. Quaresma vaadinde bulunan Pedro Baltazar fark yedi.

VATAN
“Nihat 5 ay sonra sahalara dönüyor” En son 11 Kasım 2010’da Gaziantep BB ile oynanan kupa maçında oynayan 32 yaşındaki futbolcu, 2 Nisan’da deplasmanda Sivas ile oynanacak maçta formasına kavuşacak.