SPOR-Alsınlar da görelim!..

BEŞİKTAŞ-Lopes’in “Seçilirsem Beşiktaş’tan Bobo ve Almeida’yı alacağım” sözlerine Futbol Komitesi Başkanı Adalı, “Hodri meydan” dedi. Beşiktaşlılar’ın merakla beklediği Sporting Lizbon’daki başkanlık seçimini Godinho Lopes kazandı. Siyah-Beyazlıların golcüleri Bobo ve Hugo Almeida’yı transfer etme sözü veren Lopes’in şimdi nasıl bir tavır takınacağı merak konusu oldu. Adalı “Hodri meydan, fiyat belli. Alsınlar da görelim” dedi.

Q7 kazandıramadı
Futbol Komitesi Başkanı Adalı’nın, yöneticilerle yaptığı görüşme sonrası Almeida’ya 15, Bobo’ya ise 7 milyon Euro değer biçtiği bildirildi. S.Lizbon’daki diğer başkan adayı Baltazar ise seçim vaadi olarak Quaresma’yı transfer edeceğini söylemişti. Q7, Baltazar’a seçimi kazandıramadı.

Fernandes kalıyor
Ara transfer döneminde Valencia’dan 6 aylığına kiralanan Manuel Fernandes’in bir aksilik olmazsa takımda kalacağı bildirildi. Portekizli futbolcudan gelecek sezon daha fazla yararlanmak istediklerini ve Valencia’ya yeniden kiralamak için başvuracaklarını söyleyen Adalı, “Bonservisinde anlaşırsak tapusunu da alabiliriz” dedi.

FOTOSPOR