SPOR-17’e 17 olmadı 8’de 8 olsun

BEŞİKTAŞ-Schuster’in ikinci sezonda 17’de 17 yapma hayalini şimdilerde 8’de 8 süslüyor… Schuster’i yollayan ve “Sezon sonuna kadar” parolasıyla takımı Tayfur Havutçu’ya emanet eden Beşiktaş yönetimi, teknik direktör arayışlarını sürdürüyor. Takımın başında çıktığı ilk maçta (Kayserispor) galibiyet yaşayan Tayfur Havutçu yönetime, “Bensiz yeni sezonun planlarını yapmayın” mesajı yolladı. Havutçu’nun çevresine, “Yabancı hocaların bilip de ben dahil yerlilerin bilmediği bir şey yok. Sezon sonuna kadar tüm maçları kazanırsak beni yollayamazlar. Benim de hedefim bu. Takıma güveniyorum, başaracaklar” dediği öğrenildi.

Şansımı kullanacağım
Önemli teknik adamların yanında çalıştığını da belirten Tayfur Havutçu, “Yeterince (Tigana, Mustafa Denizli, Lucescu ve Schuster ile çalıştı) staj yaptım. Artık büyük bir takımın sorumluluğunu alma zamanı geldi. Yakaladığım şansı iyi kullanacağım” diye konuştu. Kayserispor karşısında yenilgiden zafere uzanmasının bir işaret olduğunu belirten Tayfur Havutçu, “Kadere inanırım. Benim için hayırlı olanın bu olduğunu düşünüyorum. Zor bir dönemde görev aldım, bu görevi layıkıyla yerine getireceğim” diye konuştu.

Zor maçlar bekliyor
Tayfur Havutçu’yu zor maçlar bekliyor. Kayserispor galibiyeti ile siftah yapan genç hoca önümüzdeki hafta Sivas’a konuk olacak. Havutçu gibi bazı futbolcuların kaderini de belirleyecek maçlar şöyle: Kasımpaşa (D), G.Birliği, Konya (D), G.Saray, Bursa (D), Eskişehir, G.Antep (D).