SPOR-Schusterle mi geldim ki gideyim!

BEŞİKTAŞ-Kartal’da müthiş operasyon. Siyah-beyazlı yönetim Atletico Madrid’i şampiyon yapan Flores ve öğrencisi Forlan’ı gözüne kestirdi. Guti ‘gidecek’ iddialarına açıklık getirdi: Schusterle mi geldim ki gideyim! Basında öne çıkan Beşiktaş haberleri…

HÜRRİYET
“Schusterle mi geldim ki gideyim” İspanyol yıldız Guti, gelecek sezon Beşiktaş’ta olup olmayacağı yönündeki tartışmalara son noktayı koydu. Siyah-beyazlı takımda mutlu olduğunu ve burada kalacağını açıklayan Guti, “Burada çok mutluyum. Takımdan ayrılmayı düşünmüyorum. Ben buraya kimse için gelmedim, kimse için de gitmem” dedi.

“Quaresma’nın ‘trivela’sı dünyanın dilinde” imscouting.com adlı futbol sitesi, Beşiktaşlı futbolcunun hafta sonunda Kayserispor’a attığı golü haftanın en güzel 5 golünden biri seçti.

SABAH

“Bobo’yu tutmak zor” El Mundo Deportivo’ya göre, Beşiktaş’ın Brezilyalı golcüsüne Atletico Madrid’in dışında dört Portekiz, bir tane de Fransız takım talip.

“Yemekler Guti’den” Minyatür kale maç öncesi Guti ile iddiaya giren Nihat, takımı 4-1 galip gelince yemek kazandı.

HABERTÜRK/HT SPOR

İspanyol yıldız Guti, kulübe ve seyirciye bakışını anlattı: Beşiktaş büyük ama taraftar dünyanın en büyüğü. Marmaralı Kartallar Kulübü tarafından organize edilen ve Marmara Üniversitesi öğrencileri arasında düzenlenen anket sonucunda ‘yılın en kariyerli futbolcusu’ ödülünü alan Guti, öğrencilerin isteğiyle salonda üçlü çektirdi.

“Napolyon Iverson” Türkiye’ye dönüş sinyali veren ABD’li yıldız, “Sakatlık dönemindeki paramı ve hastane masraflarımı ödeyin” şartı koştu; ‘para, para, para’ sözüyle ünlü Napolyon’u hatırlattı. Beşiktaş yönetimi ise 300 bin doları aşan bu talebe sıcak bakmadı

FANATİK

Kartal’da müthiş operasyon: “Forlan&Flores” Yıldız transferinde dur durak bilmeyen Beşiktaş, Atletico’ya UEFA Kupası kazandıran Flores’i gözüne kestirdi. Forvet adayı ise taraftarı ayağa kaldıracak: Dünya Kupası’nda şov yapan Diego Forlan… Avrupa Ligi şampiyonu yaptığı Atletico Madrid’den sezon sonunda ayrılacak olan Flores ile görüşen Kara Kartal’ın, kırmızı-beyazlılar’ın Uruguaylı yıldızı Forlan’ı da ikna etmeye çalıştıkları öğrenildi.

AKŞAM

Guti, İspanyol kulübüne gideceği yönündeki iddialara sert çıktı: Ne işim var Atletico’da! Real’den sonra ezeli rakibine gitmek bana yakışmaz. Bu sezon taraftarımızın bizden beklentilerini karşılayamadık. Bu yüzden Beşiktaş’ta kalmak benim boynumun borcu.