SPOR-‘Schuster için gelmedim’

BEŞİKTAŞ-Guti, Marmara Üniversitesi’ndeki ödül töreninin ardından çarpıcı açıklamalarda bulundu. Sarı Melek gidince Beşiktaş’tan ayrılacağı iddia edilen Guti, ortaya atılan bu söylentilere son noktayı koydu: “Beni Beşiktaş’a kimse getirmedi, kendi isteğimle geldim. Kontratım sürüyor ve kalmak istiyorum. Yeni hocamızla yakaladığımız çıkışı sürdüreceğiz.”

“ONUN İÇİN GİTMEM”

BEŞİKTAŞ’IN fenomen oyuncusu Guti Hernandez, Marmara Üniversitesi’ndeki ödül töreninin ardından NTV Spor’a çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. İşte İspanyol yıldızdan inciler:

“BURADA çok mutluyum ve özellikle bu seneyi iyi, güzel bir şeyle bitirmek istiyoruz. O da Türkiye Kupası var şu anda elimizde. Buraya kimse için gelmedim ki gideyim.. Kontratım zaten devam ediyor, ben burada kalmak istiyorum. Farklı görüş varsa bunu bana başkanımız ya da Serdal Bey iletir. “

“YENİ hocamızla iyi bir başlangıç yaptık. Tayfur Hoca’ya olabildiğince destek vermeye çalışıyoruz, böyle devam edeceğini umuyoruz.”

“KAPTAN olmam benim için çok önemli ve gurur verici bir olay. Takım arkadaşlarımın bana gösterdiği güven ve verdiği destek var. Ancak bu sadece bir kaptanla olmuyor, bu takımdaki herkesin üzerinde düşen görevler var. Bütün yaptığımız iyi şeyler de Beşiktaş’ı ileriye taşımak için.”

“BU sene taraftarımızı üzdüğümüz birçok maç oldu. Özellikle son oynadığımız F.Bahçe ve Trabzonspor maçlarını elimizde tutarken kaybetmenin verdiği bir üzüntüsü oldu. Keza Dinamo Kiev maçları da öyle. Ancak bu mağlubiyetleri artık unuttuk.”

‘TARAFTAR İNANILMAZ’

“TARAFTAR için söylenecek çok fazla bir şey yok. Belki kulüp içerisinde şu anda her şeyi en iyi şekilde yapan taraftar. Çünkü gerçekten inanılmazlar. Onlardan tek istediğimiz bize bu desteği vermeye devam etsinler. Çünkü hep beraber iyi yerlere geleceğiz, onların desteğine çok ihtiyacımız var.“

Necip yuvadan uçuyor mu?

BEŞİKTAŞ alt yapısının Türk futboluna kazandırdığı son yıldızlardan olan Necip Uysal, sezon sonunda yuvadan uçabilir. Geçen hafta Beşiktaş’ın Kayseri sınavını izleyen John Benjamin Toshack, genç yıldıza hayran kalmış, “Quaresma’yı bırakın Necip’e bakın” sözleriyle yetenekli yıldızı göklere çıkarmıştı. Ve şimdi de tecübeli hocanın, Necip’i İspanya’ya götürmek istediği iddiaları gündeme bomba gibi düştü.

NİHAT’I DA ALMIŞTI

KARTAL’IN 4-2 kazandığı maçı izlerken başarılı orta saha ile ilgili sayfalar dolusu not tutan Toshack, Necip’i La Liga’da bir takıma transfer etmeyi kafasına koyarken, bu oyuncunun yakın bir zamanda İspanya yolunu tutması bekleniyor.

GUTI’NiN KEMERi 250 EURO!

MODAYI yakından takip eden ve kendine has tarzıyla Türkiye’nin en şık giyinen futbolcularının başında gelen Guti’nin ‘Canadian Gigolo’ yazılı kemeri dikkatlerden kaçmadı. İspanyol yıldız bu göze çarpan kemeri tamı tamına 250 Euro’ya yani 500 Türk Lirası’na aldı..

Baklavanın öcü yemekle alındı!

BEŞİKTAŞ, Sivasspor maçının hazırlıklarını 10 eksikle sürdürdü. İdmanda yarı sahada ‘yemeğine’ minyatür kale maç yapılırken, Nihat, İ.Toraman, Simao, Aurelio, Nobre, Rıdvan ve Atınç’dan oluşan takım, Guti, Ernst, Bobo, Ferrari, Doğukan, Erhan ve Hilbert’ten oluşan ekibi 4-1 mağlup etti. Galip takımın golleri Nihat (3) ve Nobre’den geldi.

‘DÜNYANIN EN İYİ TARAFTARI BİZDE’

GUTI: “Beşiktaş çok büyük bir kulüp. Ancak taraftarları için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Onlar dünyanın en iyi taraftarları. Bizim itici gücümüz olup, takıma hep destek veriyorlar.”

GUTI ‘ÜÇLÜ’ ÇEKTİRDİ

MARMARA Üniversitesi’ndeki ödül töreninde öğrencilerin yoğun ilgisini karşılıksız bırakmayan Guti, ısrarlara dayanamayıp sahneden ‘Üçlü’ çektirdi. İspanyol yıldızın bu haraketi büyük alkış toplarken, tecrübeli oyuncu Türkçe ‘Teşekkürler’ deyip sözlerini noktaladı.

TRANSFERİN KRALI SERDAR ADALI

MARMARA Üniversitesi Beşiktaşlılar Derneği, siyah-beyazlı kulüpte yılın en iyilerini seçti. Öğrenciler, İspanyol yıldız Guti Hernandez’i ‘Yılın en kariyerli oyuncusu’ olarak ilan ederken, kulüp asbaşkanı Serdal Adalı’yı ise ‘Yılın en başarılı yöneticisi’ seçtiler. Ödül töreninde ‘Transferin kralı’ ve ‘Bize Messi’yi al’ tezahüratlarıyla kürsüye gelen Adalı kısa bir konuşma yaparken, “Bu benim aldığım ilk ödül. Başta başkanım olmak üzere bu ödülü yönetim kurulumuz ve transfer komitesindeki arkadaşım Cengiz Zülfikaroğlu adına alıyorum” ifadelerini kullandı.

ÖĞRENCİLER törende en büyük ilgiyi ise Guti’ye gösterdi. Tezahüratlar arasında ödülünü alan Guti “Serdal Adalı, Cengiz Zülfikaroğlu ve başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Onların sayesinde buradayım. Türkiye Kupası için istekliyiz. Sizlerin de istekli olduğunu görüyorum” diye konuştu.

NTVSPOR