SPOR-Ödül Töreninde büyük coşku

BEŞİKTAŞ-Marmara Üniversitesi’ndeki taraftarların oluşturduğu Marmaralı Kartallar grubunun düzenlediği ‘yılın enleri’ ödül töreninde büyük coşku yaşandı. Marmara Üniversitesi Göztepe Yerleşkesi’nde düzenlenen ödül törenine Asbaşkan ve Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı, İspanyol yıldız Guti Hernandez ile Hentbol Takımı oyuncuları katıldı. Serdal Adalı yılın en başarılı yöneticisi, İspanyol futbolcumuz Guti Hernandez yılın en kariyerli futbolcusu, Hentbol Takımı ise yılın en başarılı takımı ödüllerine layık görüldü.

Salondaki taraftarın büyük sevgi gösterilerinde bulunduğu ve ”Transferin kralı Serdal Adalı” diye tezahüratta bulunduğu Adalı, ödülünü aldıktan sonra yaptığı konuşmada, ”Bu benim ilk ödülüm. Başta başkanım olmak üzere bu ödülü Yönetim Kurulumuz ve transfer komitesindeki arkadaşım Cengiz Zülfikaroğlu adına alıyorum. Teşekkür ediyorum” dedi.

Marmara Üniversitesi öğrencileri, törende Guti’ye de büyük bir ilgi gösterdi. Tezahüratlar arasında ödülünü alan Guti de yaptığı konuşmada, ”Serdal Adalı, Cengiz Zülfikaroğlu ve başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Onların sayesinde buradayım” dedi.

Taraftarlara övgüler yağdıran Guti, ”Beşiktaş çok büyük bir kulüp. Ancak taraftarları için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Onlar dünyanın en iyi taraftarları” şeklinde konuştu.

Hedeflerinin Türkiye Kupası’nı kazanmak olduğunu dile getiren Guti, ”Türkiye Kupası için istekliyiz. Burada sizlerin de istekli olduğunu görüyorum” ifadelerini kullandı.

İspanyol futbolcu, konuşmasını Türkçe olarak ”Teşekkürler” diyerek sonlandırdı. Guti, öğrencilerin isteğini kırmayıp sahneden ”üçlü” çektirirken büyük alkış aldı. Yılın genç oyuncusu olarak Necip Uysal seçilirken, milli takımda olduğu için ödülünü Guti Hernandez aldı. Hentbol Takımı’na da yılın takımı ödülü verildi.