SPOR-Kartal’a teselli ödülü

BEŞİKTAŞ-Final hedefiyle çıktığı Avrupa Ligi’ne havlu atan Beşiktaş’a iyi haber! “Kartal’a teselli ödülü!” ‘Avrupa’da final’ hedefiyle yola çıkan, ancak hayal kırıklığı yaşayan Beşiktaş’a UEFA’dan müjdeli haber geldi. Kartal, pazarlama ve yayın gelirlerinden 9 milyon 500 bin avro elde etti. İşte basında öne çıkan Beşiktaş haberleri.

SABAH

“Kartal’ın B planı Flores” Gelecek sezon Tayfur Havutçu seçeneğini cepte tutan Beşiktaş yönetimi, bir yandan da İspanyol teknik adam Quique Sanchez Flores için uğraşıyor.

“Schuster’in gözü Quaresma’da” Alman çalıştırıcı Schuster’in anlaşmaya yakın olduğu Atletico Madrid Kulübü’ne eski öğrencileri Quaresma ve Bobo’yu önerdiği iddia edildi.

HABERTÜRK/HT SPOR

“Rüştü Aslan’ı geri çevirdi” Devre arasında kaleci arayan Galatasaray, Beşiktaş’ta fazla şans bulamayan tecrübeli kaleci için nabız yokladı. 2012’ye kadar sözleşmesi bulunan Rüştü ise “Futbolu Beşiktaş’ta bırakacağım” dedi.

“Bobo: Bir ömür bekleyemem” Sezon sonu mukavelesi sona erecek olan ama yönetimden kendisine teklif gelmeyen Brezilyalı forvet yukarıdaki sözleriyle sitemde bulundu.

“Scolari İstanbul’da başkanla görüşmüş” Daily Mail gazetesinin haberine göre göre, Galatasaray’ın eski yıldızı Lincoln’ün de forma giydiği Brezilya Ligi ekiplerinden Palmeiras’ta görev yapan Felipe Scolari, Beşiktaş’a çok yakın. Hatta başkan Yıldırım Demirören’in geçen hafta İstanbul’da Scolari ile gizlice bir araya geldiği de belirtiliyor. Haberde Scolari’nin, Beşiktaş’ın yeni hocası olması halinde, beraberinde eski öğrencisi ve şu an Chelsea’de ter döken Jose Bosingwa’yı da getireceği vurgulanıyor.

FANATİK

“Kartal’a teselli ödülü!” ‘Avrupa’da final’ hedefiyle yola çıkan, ancak hayal kırıklığı yaşayan Beşiktaş’a UEFA’dan müjdeli haber geldi. Kartal, pazarlama ve yayın gelirlerinden 9 milyon 500 bin avro elde etti.

“Bundan sonra her maç kritik” Kartal’ın artık ligde hedefi kalmadı deniliyor, ama durum hiç de öyle değil… Kalacaklar, gidecekler ve en önemlisi de Tayfur Havutçu’nun kaderi son 8 maçta belli olacak.

“II. Lucescu çıkarması” Beşiktaş yönetimi, daha önce görüştüğü Lucescu’yla bir kez daha masaya oturmaya hazırlanıyor. Daha önce ‘oğlum olmadan asla’ diyen Rumen hocanın bu fikrini değiştirmesi gerek.

MİLLİYET

“Bundan daha kötü olamaz!” Beşiktaş’a yıllarca hizmet etmiş, Ümraniye’nin tüm havasını ciğerlerine çekmiş, çıraklık dönemini çoktan geçmiş Tayfur Havutçu da bir şansı hak etmiyor mu? Belki Tayfur hoca da sezon sonuna kadar puanlar kaybedebilir, ancak ilk sınavı gösterdi ki uzun vadede bu işin altından kalkabilir.

“Schuster tiyatrosu!” İspanya’nın Cope radyosundaki bir skeçte, Alman hocayı canlandıran taklitçi ile program sunucusu, Beşiktaş için ağır ifadeler kullandı, futbolcular da yerden yere vuruldu.

“Kendi gitti gözü kaldı” Atletico Madrid ile el sıkışan Schuster, yıldızları da götürmek istiyor. Beşiktaş’tan ayrılan Alman hocanın, Guti’den olumlu yanıt aldığı, sözleşmesi biten Bobo’yu da ikna ettiği iddia edildi. Quaresma’nın bonservisinin uygun olması halinde arkadaşlarına katılacağı ileri sürüldü.

VATAN

“Herkes Almeida’yı istiyor” Yabancı bir fonun 2 milyon avro bonservis bedeli ödeyip Beşiktaş’a getirdiği golcü futbolcuya Portekiz’den üç, İspanya’dan iki talip var.