SPOR-‘Koltuk değil Beşiktaş önemli’

BEŞİKTAŞ-Kayserispor maçı öncesi Demirören’le görüşen Tayfur Havutçu şunları söyledi. Schuster’in istifasının ardından göreve getirilen Tayfur Havutçu’nun aklında Beşiktaş’tan başka bir şey yok. Çiçeği burnundaki teknik adam kendi geleceğini bile umursamıyor. Radyospor’a konuşan Havutçu, Kayseri maçı öncesi Yıldırım Demirören’le konuştuklarını belirtirken şunları söyledi:

HER şeyden önemlisi önce işlerin iyi gitmesi. Tek düşüncemiz maçlarımızı kazanıp hedeflerimizde ilerlemektir. Dua edelim ki kalan maçlarımızı kazanalım, kupayı alalım, sonrasına bakarız. Schuster’e kırgın değilim. Saha içinde olsaydım, daha faydalı oluurdum. Ama her hocanın felsefesi vardır. Schuster istediklerini pek uygulayamadı.

‘ERNST İÇİN SIKINTI BİTTİ’

8 maçta alabildiğimiz kadar puan toplamak ve kupayı da kazanmak istiyoruz. Bunu başarabilecek güçteyiz. Zor süreçte taşın altına elimizi değil vücudumuzu koymalıyız. Ernst ile görüştüm. Ondan çok memnunuz. Ernst için sıkıntı dönem bitti; kendisi adına yeni bir sayfa açıldı.

Yabancıların motivasyonu ile ilgili bir sıkıntı yok. Almeida da çok daha iyi olacak.“

Özkahya: TV’den de baktım penaltı değil

BEŞİKTAŞ’IN 4-2 kazandığı Kayseri maçında Simao’nun yerde kaldığı pozisyonda devam ‘diyen’ Halis Özkahya, kararının doğru olduğunu söyledi. Radyospor’un ulaştığı Özkahya “Bulunduğum açıdan net bir biçimde oyuncunun topa temas ettiğini gördüm. Rakibe de temas olabilir; ama niyet topaydı. Bu nedenle ‘oyna’ dedim.

POZİSYONU sonradan izlediğimde doğru karar verdiğimi bir kez daha anladım” dedi.

‘Voleybol takımı 1. Lig’e dönecek’

BEŞİKTAŞ’TA erkek voleybol takımının 2. Lig’e düşmesinin büyük üzüntüsü yaşanıyor. Kulüpten yapılan açıklamada “Voleybol şubemizin bütçesi geçen yıl 4 milyondan 5 milyon TL’ye çıkartılmış ve başarı için tüm imkânlar seferber edilmiştir. Takımın tekrar 1. Lig’e dönmesi için her türlü imkân seferber edilecektir” denildi.

Schuster olmasa olay büyümezdi

İBRAHİM Toraman ile yaşadığı tartışma sonrası sözleşmesi feshedilen İbrahim Üzülmez futbolu değil ancak İnönü’deki atmosferi özlediğini söyledi. Üzülmez, çalıştığı diğer hocalardan biri olsa olayın bu noktalara gelmeyeceğini belirtirken “Kimseye kin tutmuyorum. Olay yaşandı, bitti” dedi.

Tayfur Havutçu’ya destek verilmesi gerektiğini ve Beşiktaş kadrosunun da Süper Lig’in üstünde olduğunu ifade eden ‘Deli’ İbo jübile yaparsa Toraman ile oynayacağının hatırlatılması üzerine ise “Benim takıntım yok. Kendisine sormak lazım” yanıtını verdi.

Beşiktaş’ta, Sivas hazırlıkları başlıyor

TAKIMIN başına Tayfur Havutçu’nun getirilmesiyle birlikte yeni bir kimliğe bürünen Beşiktaş’ta Kayseri galibiyetinin ardından takımı verilen 2 günlük izin bugün bitiyor. Siyah-beyazlılar bugün Ümraniye’de toplanıp ligin 27. haftasında Sivasspor ile deplasmanda oynayacakları karşılaşmanın hazırlıklarına başlayacaklar.

VATAN