SPOR-Küme düştüler açıklama geldi

BEŞİKTAŞ-Küme düşen Voleybol takımı ile ilgili haberler artınca kulüp bir açıklama yayınladı. Amatör şubelere verilen öneme değinilen açıklamada şu cümlelere yer verildi: Amatör şubelere her zaman büyük önem veren Kulübümüz, Erkek Voleybol Takımımız’ın İkinci Lig’e düşmesinin büyük üzüntüsünü yaşamaktadır.

Basketboldan, masa tenisine kadar 14 amatör branşta mücadele eden ve Türk sporuna öncülük yapan Kulübümüz, geçen sezonlara oranla bu sezon daha büyük bir bütçe ile amatör branşlara yatırım yapmıştır.

Voleybol Şubemize geçen yıl ayırılan bütçe yüzde 25 artırılarak 4 milyon TL’den 5 milyon TL’ye çıkartılmış ve başarı için gereken tüm imkanlar seferber edilmiştir.

Teledünya Türkiye Kupası’nda ilk 4 takım arasına kalan ve kupa için mücadele edecek olan Erkek Voleybol Takımımız, maalesef ligde üzücü bir sonuçla karşı karşıya kalmıştır.

Yaşanan bu üzücü olayın sonrasında basında çıkan haber ve değerlendirmeler, Kulübümüz’ün amatör branşlara verdiği önemi hiçe sayan niteliktedir.

Sporun doğasında bu tür sonuçların da olduğunu hatırlatır, takımımızın yeniden Birinci Lig’de mücadele etmesi için her türlü imkanın seferber edileceğini belirtiriz.