SPOR-Beşiktaş’a Barça modeli

BEŞİKTAŞ-Halis Özkahya, yardımcısı Şencan’ın bayıldığı pozisyonda kulüp doktorunu çağıran Guti için “Hemen yardıma koştu. Çok iyi bir insanmış” dedi. Havutçu işin sırrını açıkladı. Beşiktaş Voleybol Takımı küme düştü, taraftar öfke kustu. Basında öne çıkan Beşiktaş haberleri…

HABERTÜRK/HT SPOR
“Adam gibi adam” Beşiktaş-Kayseri maçının tepki toplayan hakemi Halis Özkahya, yardımcısı Şencan’ın bayıldığı pozisyonda kulüp doktorunu çağıran Guti için “O anda yüzünü gördüm. Hemen yardıma koştu. Çok iyi bir insanmış” dedi.

FANATİK

“Kaptan’dan önce…” Schuster görevdeyken Beşiktaş’ın üzerine sanki ölü toprağı serpilmiş, takım iki pas yapamaz haldeydi. Üst üste alınan kötü sonuçlar da bunun en büyük göstergesiydi

“Kaptan’dan sonra…” Schuster gitti, 100. yılın Kaptan’ı Tayfur Havutçu takımın başına geçti. Siyah-Beyazlılar kenetlenince, Kara Kartal kanat çırpmaya başladı.

AKŞAM

“Guti’yi Alex gibi oynattım” Beşiktaş’ın eski teknik direktörü Schuster’in “sahada istemiyorum’ diyerek tribüne gönderdiği yardımcısı Tayfur Havutçu, Alman teknik adamın yerine göreve geldiği ilk maçta Kayserispor gibi güçlü bir takımı 4-2 yenince işin sırrının ne olduğunu herkes merak etti. Havutçu yaptığı açıklamada, “Takımı tribünden izlediğim için eksikleri daha iyi görüyordum. Schuster’e de orta sahanın dirençsiz olduğunu söyledim. Guti defansın önünde değil de forvetin arkasında oynamalıydı. Quaresma da yerinde” dedi.

HÜRRİYET

“Beşiktaş’ı küme düşürdüler” Siyah-beyazlıların erkek voleybol takımı, Aroma Birinci Ligi’ne göz yaşlarıyla veda etti. Yönetim ve taraftarın sezon başından beri süren ilgisizliği ve kader maçında Maliye Milli Piyango’nun müthiş bir oyun sergileyerek galip gelmesi Kartal’ı kedere boğdu. Beşiktaş gelecek sezon 2. Lig’de mücadele edecek.

“Öfke sınır tanımadı” Rakip takıp, Beşiktaş’ı 3-1 yendikleri maçın ardından siyah-beyazlı taraftarların saldırısına uğradı. Öfkeli taraftarlar, M.Milli Piyango Antrenörü Fahri Atçı’nın eşi Ayla Atçı da dahil önlerine çıkan hemen herkese saldırdılar.

“Rakipleri küçümsedik” Ligdeki ilk gollerini Kayserispor’a atarak suskunluğuna son veren Beşiktaşlı Almeida, “Rakipleri küçümsemeseydik, şu an liderdik” dedi.

VATAN

“Beşiktaş’a Barça modeli” Kartal, Barcelona’nın görünmez kahramanı Johan Cruyff gibi alt yapıdan transfere kadar takımın her şeyiyle ilgilenen bir ‘sportif menajer’ göreve getirecek. Tayfur hoca da Beşiktaş’ın ‘Guardiola’sı olacak.

“Değişimin şifresi diyalog’ “Bire bir oturduk her futbolcuyla uzun uzun konuştuk. Kayseri maçı öncesi en büyük taktiğimiz buydu. Bu takım arzuladığı zaman, istediği kadar gol atabileceğini gösterdi.