AKTÜEL-Evinin önünde silahlı saldırıya uğradı

ORTAKÖY-Beşiktaş’ta evinin bahçesinde silahlı saldırıya uğrayan bir kişi yaralandı. Hastaneye kaldırılan şahıs tedavi altına alınırken, eşi ve oğlu gözyaşlarına boğuldu. Beşiktaş’ta evinin bahçesinde silahlı saldırıya uğrayan bir kişi yaralandı. Hastaneye kaldırılan şahıs tedavi altına alınırken, eşi ve oğlu gözyaşlarına boğuldu.

Olay, saat 14.00 sıralarında Ortaköy Çırağan Caddesi numara 91/3’te meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Volkan Marangozoğlu isimli şahıs evinin bahçesinde bulunduğu sırada yanına gelen kimliği belirsiz kişilerin silahlı saldırısına uğradı. Karnından vurulan Marangozoğlu kanlar içinde yere yığılırken, 3 kişi olduğu öne sürülen saldırganlar hızla olay yerinden uzaklaştı. Marangozoğlu, bir yakını tarafından yoldan geçen bir taksiye bindirilerek hastaneye götürülürken yolda ambulansa alındı. Ambulans, Şişli

Etfal Hastanesi önündeki yoğunluk nedeniyle içeri giremedi. Bunun üzerine Marangozoğlu’nun yakını çevredekileri uyararak yolu açmaya çalıştı. Sedyeyle hastaneye alınan Volkan Marangozoğlu tedavi altına alınırken, kendisini hastaneye getiren yakını ise baygınlık geçirdi. Baygınlık geçiren şahsın yardımına çevredekiler ve hastane personeli yetişti.

Haberi alır almaz olay yerine gelen Volkan Marangozoğlu’nun eşi ve oğlu gözyaşlarına boğuldu. Vurulan şahsın eşi, “Bir tane görgü tanığı yok mu?” diyerek isyan etti. Olay yerinde inceleme yapan polis, görgü tanığı olup olmadığını araştırdı. Volkan Marangozoğlu’nun bir komşusu ifadesine başvurulmak üzere emniyete götürüldü. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.