SPOR-Guti forma giyiyor

BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde, teknik direktör Bernd Schuster yönetiminde gerçekleştirilen idmana İspanyol futbolcu Guti de katıldı. Kar yağışı altında yaklaşık 1.5 saat süren idmanda siyah-beyazlı oyuncular, kısa koşuların ardından bir süre pas çalışması yaptı. Beşiktaş antrenmanı yarım sahada oynanan çift kale maçın ardından, taktik çalışmalarla tamamlandı.

Antrenmana tedavisi devam eden İsmail Köybaşı, Onur Bayramoğlu, Mert Nobre ve sağ arka adalesinde çekme olan Almeida katılmadı. Sakatlığı nedeniyle önceki antrenmanlara katılmayan Guti ise takımla birlikte çalıştı.

GUTİ OLACAK, ALMEİDA VE NOBRE YOK
Beşiktaş’ta bugün takımla birlikte çalışan Guti’nin Manisaspor maçında forma giyebileceği, diğer sakat oyuncular Nobre ve Almeida’nın ise oynayamayacağı açıklandı.

Kulüp doktoru Devrim Urgun, Guti’nin yarınki maçta görev alabileceğini belirterek, ”Nobre oynamayacak. Arka adalesinde sertleşme olan Almeida’da Manisaspor maçında yer almayacak. Bu oyuncuların yanı sıra İsmail ve Onur da sakatlıkları nedeniyle kadroda yer almayacaklar” dedi.

Bu arada Beşiktaş, Manisaspor ile yapacağı maç için bu akşam özel uçakla İzmir’e gidecek. Siyah-beyazlı kafile daha sonra karayoluyla Manisa’ya geçecek.