SPOR-Üzülmez kapıya dayandı

BEŞİKTAŞ-Sürpriz biçimde tesislere gelen İbrahim Üzülmez, “Ya sözleşmemi feshedin, ya da bırakın idmana çıkayım” dedi. İdari menajer Tuncay Yanık, konuyu yönetime götüreceğini söyledi. İbrahim Toraman ile yaptığı kavga sonrası yönetim kurulu tarafından takımdan uzaklaştırılan ve sözleşmesinin feshedildiği açıklanan İbrahim Üzülmez, hala kendisine resmi bildirimde bulunulmayınca dün soluğu Nevzat Demir Tesisleri’nde aldı. Üzülmez, tesislerde idari menajer Tuncay Yanık ile görüştü.

Üzülmez, “Sözleşmemin feshedileceği söylendi ama hala bana resmi bir bildirimde bulunulmadı. Takımın şu an bana ihtiyacı var. Solda sıkıntı çekiliyor. Elim kolum bağlı durmak beni kahrediyor. Henüz sözleşmem de feshedilmedi. O zaman bırakın idmana çıkayım, hoca isterse de oynarım” dedi.

Beşiktaş’a 11 yıl hizmet ettiğini ve yaşananlara üzüldüğünü söyleyen İbrahim Üzülmez’in durumuna açıklık getirilmesini istediği menajer Tuncay Yanık, konuyla ilgili bilgi sahibi olmadığını söyledi. Yanık, durumu yönetime ileteceğini ve alacağı bilgiyi İbrahim Üzülmez’e aktaracağını söylemekle yetindi.

FOTOSPOR