SPOR-Tercihim Beşiktaş

BEŞİKTAŞ-Kiralık oynadığı Beşiktaş’ın bonservisini almaya çalıştığı ancak F.Bahçe’nin de devreye girdiği Ersan Gülüm, tedavi gördüğü Avustralya’da Siyah-Beyazlı takımda kalmak istediğini açıkladı. Adanaspor’dan kiralandığı Beşiktaş’ta kısa sürede kendini kanıtlayan ve diz bağlarının yırtılması sonucu sakatlanıp, Avustralya’da ameliyat olan Ersan Gülüm, tedavisini bu ülkede sürdürüyor. Başarılı futbolcu, en kısa sürede sahalara dönmek istediğini ve Beşiktaş formsını yeniden sırtına geçireceği günü iple çektiğini söyledi. Ersan Gülüm, takımında kalmayı istediğini da özellikle vurguladı.

Kartal’a borçluyum

Bonservisinin alınması konusunda F.Bahçe’nin de devreye girdiği Ersan, “Ben Beşiktaş’ta bir yerlere geldim. Bu camiaya borcum var. Beşiktaş’ta çok da mutluyum. Transfer spekülasyonlarına da bir yorum yapmak istemiyorum. Söyleyeceğim şey, Beşiktaş’ta kalmak istediğimdir. Umarım yöneticiler en kısa zamanda anlaşmayı sağlar ve uzun yıllar Beşiktaş’ta kalırım” dedi.

Asla ihanet etmem

Avustralya Milli Takımı’nı değil de, Türk Milli Takımı’nı tercih etmesine de açıklık getiren Ersan şöyle devam etti: “İki ay önce Avustralya Milli Takım hocası benimle göreşmeye Türkiye’ye geldi. Bu gurur vericiydi. Ama benim için her zaman hedef, Türk Milli Takımı’nın değişmez oyuncusu olmaktı. Türkiye’nin ekmeğini yiyorum ve yediğim ekmeğe ihanet etmek aklımın ucundan bile geçmez.”

FOTOSPOR