SPOR-Kazanma zamanı

BEŞİKTAŞ-Dünkü idmanını İstanbul’u etkisi altına alan kar yağışı altında gerçekleştiren Beşiktaş, Manisa maçı ile çıkış yakalamak istiyor. Futbolcular, Manisa’yı yenerek galibiyet serisi başlatmak istediklerini söylediler. Ligde yarın deplasmanda Manisa ile karşılaşacak Beşiktaş, hazırlıklarını Nevzat Demir Tesisleri’nde sürdürdü. 1.5 saatlik idmana tedavileri devam eden Onur, İsmail, Nobre, Guti ve Almeida katılmadı. Teknik direktör Schuster yönetimindeki idmanın ilk bölümünde ısınma ve kısa koşular yapılırken, daha sonra salonda kuvvet ve denge çalışmaları gerçekleştirildi. Futbolcuların yağ ölçümleri de yapıldı.

Hırslı çalışma

Kar yağışı altında süren çalışmada futbolcuların oldukça istekli oldukları gözlendi. Beşiktaş bugün saat 11.00’de basına kapalı yapacağı antrenmanın ardından saat 18.00’de özel bir uçakla İzmir’e, oradan da karayoluyla Manisa’ya geçecek. Beşiktaşlı futbolcular, yenilmeleri halinde, puan sıralamasında gerisinde kalacakları Manisa’ya takılmayacaklarını belirtip, taraftarları artık üzmeyeceklerini söyledi.

‘6 puanlık maç olacak’

Ligde üst üste aldığı iki mağlubiyetin ardından geçen hafta deplasmanda Kayserispor’u yenerek, dikkatleri tekrar üzerinde toplayan Manisaspor’da golcü Kahe, Beşiktaş’a gözdağı verdi. Kahe, ‘Beşiktaş’ı yenip, üst sıralara çıkmak istiyoruz. Bizim için bu maç 6 puanlık bir maç olacak’’ dedi.
FOTOSPOR