SPOR-Beşiktaş Gaziantep’e Gitti

BEŞİKTAŞ- Spor Toto Türkiye Kupası sekizli finalinde Samsun Basket ile oynayacağı maç için hazırlanan Cola Turka Kadın Basketbol Takımı, Gaziantep’e gitti. Spor Toto Kadınlar Türkiye Kupası’nda sekizli final karşılaşmaları 11-14 Mart tarihleri arasında Gaziantep Karataş Şahinbey Spor Salonu’nda oynanacak.

Siyah-beyazlılar, 11 Mart Cuma günü saat 17.30’da Samsun Basket ekibiyle oynayacağı maç için bugün öğlen saatlerinde uçakla Gaziantep’e gitti.

Başarılı oyuncu Esra Şencebe, “Bu tür turnuvaları etap etap düşünmek lazım. Öncelikli olarak Samsun Basket ile oynayacağımız maça konsantre olmuş durumdayız. İlk önce bu maçı geçip sonrasında da yarı final ve final mücadelelerini düşüneceğiz. Tabii ki buradaki hedefimiz finale kadar gidip kupayı kaldırmak. Bunun için de elimizden gelenin en iyisini sahaya yansıtmaya çalışacağız” diye konuştu.

Siyah-beyazlılar Samsun Basket takımıyla oynayacağı maçtan galip ayrılırsa Mersin Büyükşehir Belediye – Tarsus Belediye mücadelesinin galibiyle yarı finalde karşı karşıya gelecek. Kupada diğer eşleşmelerde Fenerbahçe – Panküp Kayseri Şeker ile Botaş – Galatasaray karşılaşacak.

Şampiyonada final mücadelesi ise, 14 Mart Pazartesi günü aynı salonda yapılacak.

Beşiktaş, rakibi Samsun Basket ile ligde oynadığı ilk maçta deplasmanda 71-67, ikinci karşılaşmada da 65-58’lik skorlarla üstünlük sağlamıştı.