SPOR-Schuster’le olmuyor

BEŞİKTAŞ-Takımda sinirler gerilirken Alman çalıştırıcı yönetimi böldü. En sert tepkiyi ise yönetici Sinan Vardar verdi: “Schuster hemen gitmeli, yerli bir teknik adam gelmeli” Beşiktaş’ın altyapıdan sorumlu yöneticisi Sinan Vardar, “Schuster hemen gitmeli yerine ise yerli bir teknik adam gelmeli” dedi. Bu sözlerini yönetim kurulu toplantısında da söyleyeceğini belirten Vardar, “Bu zamana kadar bildiğim doğruları söylemekte çekinmedim bundan sonra da çekinmeyeceğim. Beşiktaş’ta artık deniz bitti” diye konuştu. İşte Vardar’ın sözleri:

Derhal yerli hoca gelmeli

Yabancı hoca gelecek, takımı tanıyacak bir 50 milyon Dolar daha gidecek. Bir deli gider bir başka deli gelir. Bizim delilerle işimiz olamaz. İşini bilen profesyonel yerli hocalar gelmeli. Ziya hoca Konya’dan ayrıldı başarısız oldum diye, parasını almadı. UEFA kriterleri geliyor. Avrupa kupalarına gidemeyeceğiz. 100 transferin 90’ı yanlış yapılmış. Nereye gitti bu para.

Bize selam bile vermiyor

Schuster ile bu iş olmuyor, bizi görüyor selam vermiyor. İnsanda biraz saygı olur. Schuster’in yerine mutlaka profesyonel işini bilen yerli hoca gelmeli. Süleyman Hurma, Tolunay Kafkas’ın yaptıkları ortada. Serdal Adalı, Cengiz Zülfikaroğlu’nu çok severim, çok iyi arkadaşlar. İyi de işler yaptılar. Bu takımı bana versinler. Değil bir iki yıl, üç ayda Arsenal yaparım.

Yıldızlar kaç maç kazandırdı

Yıldız diyorlar, yıldızlar nerede. Quaresma ne oynadı. Kaç maç kazandırdı. Ya sakat, ya hasta, ya da cezalı. Ferrari, Sivok, Rüştü, Nobre hepsi kapının önüne konulmalı. Şampiyonluk gitti, ikincilik iddiamız yok. Gençlerin önü açılmalı. Unutulmamalı yıldızlar alt yapıda.

FOTOSPOR