SPOR-‘Maradona geliyor’

BEŞİKTAŞ-Her gün onlarca menajerin faksla hoca ve futbolcu önerdiği Beşiktaş’ta son bomba Maradona oldu, bir yönetici de espriyi patlattı: Q7’nin menajerliğini yapan Jorge Mendes, Schuster’e alternatif olarak Maradona ismini önerdi. Demirören ‘Yok artık’ dedi

Önemli bir yönetici bu teklife ‘O kadar da abartmayalım, onu da İstanbul’a getirirsek Hollywoodspor oluruz’ esprisiyle karşı çıktı

Akşam’ın haberine göre; Yaptığı transferlerle Türkiye’nin Real Madrid’i olan Beşiktaş’ın ünlü teknik direktör Maradona’yı reddettiği ortaya çıktı. Guti, Quaresma, Simao transferleri ile dünya çapında ün kazanan Siyah-Beyazlı kulübe her gün teklif faksı yağarken ilginç bir olay yaşandı. Dünya futbol piyasasındaki çok önemli isimlerin menajerleri son günlerde Kartal’a her geçen gün bir yıldız önermeye başladı.
BUNLARIN en ilginci ise Maradona’ydı.. 2010 Dünya Kupası’nda Arjantin’i çalıştıran ama başarılı olunamaması nedeniyle gönderilmek zorunda kalan Maradona, Kartal’a önerildi. Quaresma ve diğer Portekizliler’in menajerliğini yapan Jorge Mendes, Maradona’nın Avrupa’daki transfer haklarını aldı. Ve Alman teknik direktör Schuster’in tartışıldığı dönemde Arjantinli hocayı Beşiktaş’a teklif etti.

BAŞKANDAN SON NOKTA
ÖNCE İngiltere’de kulüp aradığı Maradona’ya kulüp bulamayan Mendes, şansını Siyah-Beyazlılar da denedi. Kulübe gelen teklif faksı hemen yöneticiler ve başkan Yıldırım Demirören’e iletildi. Demirören de ‘Yok artık, alacağımız tüm yıldızları aldık’ diyerek teklife ‘Hayır’ dedi. Bir yönetici ise bu teklife karşılık ‘Hollywoodspor oluruz’ diyerek espri yaptı. Bir kısım ise ‘Gelir bakımından bize çok faydası olur, müthiş reklam yaparız’ görüşüyle Maradona’nın alınmasını istedi. Ancak Yıldırım Demirören son noktayı koydu: Schuster kalacak.

Maradona Avrupa’yı istediğini açıklamıştı
BU arada Maradona geçen ay ülkesinde bir gazeteye verdiği geniş röportajdaki satır arasında ‘Menajerim benim için çalışıyor. Avrupa’da bana yeni kulüp bakıyor. Arjantin’de çalışmayı düşünmüyorum. Fransa olur ama artık Arjantin olmaz. Ülke dışında çalışacağım’ ifadelerini kullanmıştı.