SPOR-Sorgu odası komedisi

BEŞİKTAŞ- Trabzonspor maçı ardından Beşiktaş’ın takım toplantısını kaptan Guti yaptı. İspanyol oyuncu soyunma odasında özellikle ilk golde Ceyhun’u kimin tuttuğunun yanıtını arar, arkadaşlarına bağırırken, Teknik Direktör Schuster ile yardımcılarının televizyondan kahkalar içinde maç izlediği öğrenildi

Beşiktaş’ta, Trabzonspor maçının sonrasında futbolcu mahkemesi kuruldu, suçlu bulunmaya çalışıldı. Soyunma odasındaki toplantıyı Schuster’in değil, kaptan Guti’nin yapması dikkatlerden kaçmadı.
Guti takımı soyunma odasında topladı. İspanyol oyuncunun duran toptan yedikleri gole isyan ettiği öğrenilirken, golü atan Ceyhun Gülselam’ın kimin markajı altında olduğunu öğrenmeye çalıştı. Üzgün ve sinirli bir şekilde takım arkadaşlarıyla özeleştiri yapan Guti’nin, “Attığımız gole sevinmeye fırsat bile bulamadan bize yakışmayacak bir gol yedik. İsmail, Ceyhun’u sen mi tutuyordun o sırada” diye serzenişte bulundu.
İşte tam bu sırada odasında yardımcılarıyla İspanya Ligi’nde oynanan A. Bilboa – Sevilla maçını izleyen Teknik Direktör Schuster’in kahkahaları duyuldu. Alman hocanın bu umursamaz tavrı herkesi şaşırttı.
Bütün gözlerin üzerine çevrildiği İsmail Köybaşı’nın ise bu kahkahalar arasında “Hayır. O sırada ben Ceyhun’u tutmuyordum” şeklinde kendisini savunduğu vurgulandı. Toplantı sırasında kimse Ceyhun’un sorumluluğunu sahiplemezken, bu futbolcuyla Hilbert’in oynadığı ortaya çıktı.

Bu sırada araya giren Rüştü Reçber ise bütün takıma kızarak, “Defalarca size söyledim. Duran toplarda rakip oyuncuların hem önünde, hem arkasında savunma yapın. Bir türlü adam paylaşamıyoruz” diye konuştu.

Penaltı itirafı
Maçtan sonra Trabzonsporlu futbolcularla sohbet eden kaleci Rüştü, Burak Yılmaz’la yaşadığı pozisyonun penaltı olduğunu itiraf etti. Ancak pozisyon içerisinde bunu söylemesinin mümkün olmadığını belirten Rüştü’nün bu olgunluğu bordo-mavili futbolcular tarafından beğeni topladı.

MİLLİYET / Serdar SARIDAĞ